PS Plus: Τα 10+1 που ζητάμε

Ποιά games των PS4, PS Vita και PS3 θα θέλαμε να λάβουμε δωρεάν σύντομα;

H Sony προσφέρει κάθε μήνα στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus έξι δωρεάν games - δύο για κάθε ένα από τα PlayStation4, PlayStation Vita και PlayStation3. Από τον Μάη και μετά, που ακολουθεί αυτήν την προσέγγιση, οι κάτοχοι των συστημάτων της έχουν απολαύσει δωρεάν τόσο μικρά και άγνωστα "διαμάντια", όπως τα Dragon's Crown, Fez, TxK, Proteus και Metrico όσο και παρελθούσες επιτυχίες, όπως τα Crysis 3, Pro Evolution Soccer 2014, Strider, NBA 2K14, και Dead Space 3. Με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει - και τους λόγους απόκτησης του PS Plus να πληθαίνουν - ποιά είναι τα games που θα θέλαμε να δούμε να προστίθενται δίχως κόστος στη συλλογή μας; Συγκεντρώσαμε μερικές... "λογικών απαιτήσεων" επιλογές και τις παραθέτουμε!

Για το PlayStation4
H βιβλιοθήκη τίτλων του νεότερου οικιακού PlayStation δεν είναι ακόμη τόσο εκτενής όσο του προκατόχου του, αλλά υπάρχουν ήδη ουκ ολίγοι αξιόλογοι... "υποψήφιοι". Ως σημαντικότερους ανάμεσά τους διακρίνουμε δύο. Το ένα είναι το Infamous: First Light, το οποίο ναι μεν κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά οι gamers που ενδιαφέρονταν για περισσότερο Infamous μάλλον το έχουν ήδη αποκτήσει - ενώ για όσους δεν είχαν παίξει το Second Son την άνοιξη, το First Light θα ήταν πολύ καλή "εισαγωγή". Το άλλο, αν η Sony αισθανόταν ιδιαίτερα γενναιόδωρη, θα μπορούσε να είναι το Killzone Shadowfall, το οποίο το Νοέμβρη θα είναι ενός έτους πια - και προσφέροντάς το δωρεάν, η ιαπωνική εταιρεία θα μπορούσε να έχει έσοδα από το extra περιεχόμενο (DLC) που δημιουργεί γι' αυτό. Πιθανότερο κι από τα δύο είναι να λάβουμε βεβαίως το Knack, τελικά, αλλά... λέμε τώρα!


Πολύ περισσότερες πιθανότητες για δωρεάν games "που θα κάνουν θόρυβο" έχουν κάποιες παραγωγές τίτλοι ανεξάρτητων εταιρειών. Το Tomb Raider: Definitive Edition της Square/Enix, για παράδειγμα, είναι κυκλοφορία Φεβρουαρίου αλλά εξαιρετική. Το Child of Light της Ubisoft είναι του Απριλίου, πανέμορφο, όπως και το απίθανο Rayman Legends. To Metal Gear Solid V: Ground Zeroes κυκλοφόρησε επίσης την άνοιξη και θα έφερνε σε επαφή τους κατόχους PS4 ευχάριστα με τον Snake της νέας εποχής, ενώ ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και το μόνο fighting game μέχρι στιγμής για το PS4, το Injustice: Gods Among Us. Ικανοποιημένοι, πάντως, θα δηλώναμε και με λιγότερο "ακουσμένες" αλλά ποιοτικές παραγωγές, όπως το Trials Fusion ή το Dynasty Warriors 8. Για να δούμε, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ