PlayStation Store: καινούργιες προσφορές, μεγάλες ευκαιρίες

Τόσο σε ολοκαίνουργια games όσο και σε παλαιότερα ΑΑΑ, επιπλέον εκπτώσεις για μέλη PS Plus

H Black Friday του 2018 ήλθε και παρήλθε - και η Sony είχε φροντίσει να συμμετάσχει σε αυτήν με όντως αξιόλογες προσφορές - όμως η περίοδος των εορτών βρίσκεται ακόμη μπροστά και ο ιαπωνικός κολοσσός... ξεκινά από νωρίς με εκπτώσεις στο PlayStation Store που διαρκούν για όλο το Π/Σ/Κ και την Δευτέρα. Οι τετραήμερες αυτές εκπτώσεις θα γίνουν και τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα, οπότε και θα ξεκινήσουν υποθέτουμε οι Χριστουγεννιάτικες του τελευταίου δεκαημέρου Δεκεμβρίου που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο οι νέοι κάτοχοι PlayStation4 θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την βιβλιοθήκη των games τους με μικρό σχετικά κόστος και οι παλαιότεροι να συμπληρώσουν "κενά" επιπέδου ΑΑΑ που πιθανώς έχουν στις δικές τους βιβλιοθήκες.

Οι εκπτώσεις αυτού του τετραημέρου - μποορεί να τις δει κανείς συγκεντρωμένες σε αυτήν την σελίδα του PS Store - περιλαμβάνουν τόσο ολοκαίνουργιους, όσο και παλαιότερους ποιοτικούς τίτλους για PS4. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το (ηλικίας... δέκα ημερών!) Battlefield V προς €45 από €70, το SoulCalibur VI στην απλή και στην Deluxe έκδοση (με τους πρόσθετους χαρακτήρες και περιεχόμενο) προς €40 και €65 αντίστοιχα, το θρυλικό Bloodborn αντί €10 (!) και τα Uncharted The Lost Legacy, Dark Souls III και Resident Evil 7 προς €15 το καθένα.

Όπως πάντοτε η Sony παράλληλα φιλοξενεί ειδικές εκπτώσεις και για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, ορισμένες από αυτές αληθινά θεαματικές σε "τίτλους καταλόγου" που οφείλει κάθε κάτοχος PS4 να έχει στην συλλογή του. Οι προσφορές αυτές είναι πάρα πολλές για να τις αναφέρουμε εδώ, προτείνουμε λοιπόν να επισκεφθεί κανείς την σχετική σελίδα στο PlayStation Store για να τις δει συγκεντρωμένες: είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα βρει κάτι πολύ ενδιαφέρον σε δελεαστική τιμή. Mα... Wipeout Omega στα €14, Shadow of the Colossus στα €15, Hitman GOTY στα €15 και Heavy Rain μαζί με Beyond Two Souls στα €16...; Για €60, 100 ώρες διασκέδασης το λιγότερο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ