PlayStation Plus: νέα games και μία έκπληξη

To εξαιρετικό Humanity δωρεάν στα μέλη PS Plus Extra/Premium, προσθήκες και στον ήδη μεγάλο κατάλογο της υπηρεσίας

Είναι γεγονός ότι το PlayStation Plus, η συνδρομητική υπηρεσία για τους κατόχους PlayStation, σπάνια προσέφερε στην παλαιότερη μορφή της ολοκαίνουργια games από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους στην αγορά - μετά την ανανέωσή του πέρυσι, ωστόσο, αυτό συμβαίνει πολύ συχνότερα πια και σήμερα ένας εξαιρετικός πρωτοεμφανιζόμενος τίτλος δίνεται στους συνδρομητές PS Plus Extra και PS Plus Premium ως δωρεάν παροχή της υπηρεσίας.

Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο Humanity, ένα ιδιότυπο αμάλγαμα μηχανισμών δράσης, platforming, γρίφων και στρατηγικής που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής διθυραμβικές κριτικές λόγω του πρωτότυπου στυλ του, της καλλιτεχνικής του πλευράς και των λειτουργιών δημιουργίας περιεχομένου που προσφέρει στους παίκτες. Σαφέστατα ένα από τα highlights του 2023, βεβαίως προσφέρεται για αγορά μέσω PS Store και για εκείνους τους κατόχους PlayStation4 και PlayStation5 που δεν τυγχάνουν συνδρομητές PS Plus Extra ή PS Plus Premium (ή συνδρομητές PS Plus γενικότερα). Υποστηρίζει μάλιστα τόσο το νέο PlayStation VR όσο και το αρχικό (σε PS5 και PS4 αντίστοιχα), ενώ είναι διαθέσιμο και για προσωπικούς υπολογιστές μέσω της υπηρεσίας Steam (υποστηρίζει απεικόνιση VR και σε PC).

Πέρα από το Humanity, στον κατάλογο των games που έχουν στην διάθεσή τους οι συνδρομητές PS Plus Extra και PS Plus Premium - τα οποία πλέον ξεπερνούν τα 450 για PS4 και PS5 - προστίθενται σήμερα και τα παρακάτω δεκαοκτώ. Ναι, ανάμεσά τους και το πάρα πολύ καλό Ratchet & Clank της ίδιας της Sony, το οποίο παραμένει αποκλειστικό στο PS5 και ένα από τα πλέον εντυπωσιακά της νεότερης αυτής γενιάς PlayStation:

Bus Simulator 21: Next Stop
Conan Exiles
Dishonored 2
Dishonored: Death of the Outsider
Lake
Rain World
Ratchet & Clank: Rift Apart
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Rune Factory 4 Special
Sakuna: Of Rice and Ruin
Story of Seasons: Friends of Mineral Town
Soundfall
The Evil Within 2
Thymesia
Tomb Raider: Definitive Edition
Shadow of the Tomb Raider
Watch Dogs: Legion
Wolfenstein: Youngblood

Μιλώντας για δωρεάν games, πάντως, οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus - και των τριών επιπέδων της, δηλαδή και του περισσότερο προσιτού Essential - αυτές τις μέρες μπορούν να εντάξουν στην συλλογή τους τρεις δωρεάν τίτλους που προσφέρει η Sony για τον μήνα Μάιο: πρόκειται για τα GRID Legends, Chivalry 2 και Descenders, ικανά να προσφέρουν πολλές ώρες ποιοτικής ψυχαγωγίας στους κατόχους PlayStation4 και PlayStation5. Και τα τρία αυτά games θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές PS Plus έως και την Τρίτη, 6 Ιουνίου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ