PlayStation5 σε διαφορετικά χρώματα; Γίνεται!

Η PlateStation προσφέρει ήδη πέντε διαφορετικές επιλογές, περισσότερες στον ορίζοντα

Η σχετική δυνατότητα κυκλοφορούσε ως φήμη από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως με την πρόσφατη αποκάλυψη σε video από την Sony όλων των υποσυστημάτων και της κατασκευής του PS5 έγινε και επίσημο: το νέο οικιακό PlayStation μπορεί να αλλάξει εμφάνιση ριζικά καθώς τα δύο "καπάκια" στην δεξιά και αριστερά (ή πάνω και κάτω) πλευρά του είναι αποσπώμενα και μπορούν να αντικατασταθούν με άλλα. Όλοι περιμέναμε πως διάφορες εταιρείες - και η ίδια η Sony - θα προσέφεραν εναλλακτικά τέτοια "καπάκια" (faceplates) κάποιο χρονικό διάστημα μετά από την κυκλοφορία του PS5, όμως οι καταναλωτές μάλλον θα έχουν σχετικές επιλογές συντομότερα.

Όλα δείχνουν πως μία βρετανική εταιρεία ονόματι PlateStation παρακολουθούσε την ανάπτυξη του PS5 από κοντά και με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε τις ακριβείς διαστάσεις και τεχνικές προδιαγραφές για αυτά τα "καπάκια", καθώς πωλεί ήδη στο website της σετ από τέτοια σε πέντε διαφορετικά χρώματα. Πέρα από το προφανές ματ μαύρο υπάρχει ένα βαθύ κόκκινο (cherry red), ένα ματ βαθύ μπλε (indigo blue), ένα γυαλιστερό ασημί τύπου ίνοξ (chromatic), ακόμη και ένα... παραλλαγής (jungle camo). Όλα είναι διαθέσιμα τόσο για το PlayStation5 όσο και για το PlayStation5 Digital Edition.

Η PlateStation υπογραμμίζει βεβαίως ότι - παρά την... έξυπνη χρήση του ονόματος - δεν έχουν καμία επίσημη σχέση ή συνεργασία με το PlayStation και την Sony. Τα "καπάκια" αυτά, με άλλα λόγια, δεν είναι "εγκεκριμένα" από τον ιαπωνικό κολοσσό με οποιονδήποτε τρόπο. Αν, φυσικά, είναι ποιοτικά κατασκευασμένα και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του PS5 η αλήθεια είναι πως δεν την χρειάζονται κιόλας απαραίτητα την έγκριση της Sony, όμως κάποιος προβληματισμός δεν μπορεί να μην υπάρχει βάσει του γεγονότος ότι αυτή η εταιρεία είναι κυριολεκτικά νεόφυτη και δεν έχει κατασκευάσει ή πουλήσει απολύτως τίποτε στο παρελθόν.

Με κόστος τα $39.99/€34.95 και δωρεάν αποστολή σε όλον τον κόσμο η αλήθεια είναι πως αυτά τα πρώτα εναλλακτικά "καπάκια" της PlateStation δεν συνιστούν καμία... μεγάλη χρηματική επένδυση ακριβώς - και η εταιρεία υπόσχεται πως θα επιδιώξει να παραδώσει τις πρώτες παραγγελίες αμέσως μετά από την κυκλοφορία του PS5. Εννοείται πως θα υπάρξουν κι άλλες εταιρείες που θα προσφέρουν αντίστοιχα σετ εν καιρώ - θεωρούμε πως θα το κάνει και η ίδια η Sony - για όσους και όσες όμως... δεν μπορούν με τίποτε να περιμένουν, υπάρχει ήδη αυτή η επιλογή. Σε μαύρο, φυσικά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ