PGW 2015: τα υπόλοιπα games της Sony

Από τα Dreams και WiLD έως τα Tekken 7 και Drive Club Bikes, κάτι για τον καθένα

O τρίτος τίτλος, επίσης... ασαφής για την ώρα, είναι το WiLD της Ubisoft - το οποίο αναπτύσσεται μεν από τη νέα δημιουργική ομάδα του έμπειρου Michel Ancel, όμως δείχνει ανώριμο ακόμη όσον αφορά στο πώς θα ενσωματώσει την κεντρική του ιδέα (την ανάληψη από τον παίκτη του ελέγχου διαφόρων ζώων για να επιτύχει συγκεκριμένους στόχους) σε μία συνολική ψυχαγωγική εμπειρία. Τόσο η live επίδειξη επί σκηνής όσο και το trailer υπογραμμίζουν την μεγάλη κλίμακα του εικονικού κόσμου του WiLD, καθώς και τον προσεγμένο του τεχνικό τομέα, θα χρειαστούμε ωστόσο κάτι παραπάνω από τα εχέγγυα του δημιουργού των Rayman πριν δηλώσουμε ενθουσιασμένοι με την προσπάθεια αυτή.

Τα Robinson: The Journey και RIGS αξίζουν αναφοράς γιατί είναι - πέρα από κάθε αμφιβολία - τα δύο πλέον εντυπωσιακά games που έχουν επιδειχθεί ως τώρα για το επερχόμενο PlayStation VR. To πρώτο το υπογράφει η Crytek των Crysis και, ως εκ τούτου, δείχνει μεν περισσότερο "προκαθορισμένο" στην εξέλιξη της δράσης, αλλά είναι τεχνικά άκρως εντυπωσιακό. Το δεύτερο είναι λιγότερο εκθαμβωτικό μεν όσον αφορά στα γραφικά του (τα οποία πάντως παραμένουν πανέμορφα), αλλά σαφώς περισσότερο δυναμικό - αφού και πάλι την προοπτική πρώτου προσώπου χρησιμοποιεί, αλλά επιτρέπει την ταχύτατη μετακίνηση οπουδήποτε μέσα στις εικονικές του αρένες λόγω των ρομποτικών εξωσκελετών που "φορούν" οι παίκτες. Είναι και τα δύο, πάντως, θετικά δείγματα του τί θα είναι εφικτό με τα games εικονικής πραγματικότητας του PlayStation VR σε κάποιους μήνες από σήμερα.


Άλλοι τίτλοι που φιλοξενήθηκαν στην συνέντευξη Τύπου της Sony και αξίζουν αναφοράς: το Tekken 7 έρχεται επίσημα (και με αποκλειστικό περιεχόμενο) στο PS4 μέσα στο 2016, το No Man's Sky επιβεβαιωμένα πια τον Ιούνιο (και οι φήμες θέλουν συμβατότητά του με το PlayStation VR), ενώ το Gravity Rush 2 νωρίτερα, με το remake του αρχικού να διατίθεται φέτος. Η διαρροή πληροφοριών για το Drive Club Bikes αποδείχθηκε αληθής - είναι άμεσα διαθέσιμο τόσο ως επέκταση για τον κύριο τίτλο, όσο και ως αυτόνομη παραγωγή - ενώ εντυπωσιακά συνεχίζουν να δείχνουν τα επερχόμενα Horizon, Shadow of the Beast και Ratchet&Clank μέσα από τα σχετικά τους trailers. Για το Street Fighter V έχουμε κάνει ήδη αναλυτική αναφορά, ενώ αυτή για την ανταγωνιστική Δικτυακή πλευρά του Uncharted 4 ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ