Need For Speed Heat: πλήρως cross-play άμεσα

Συναγωνισμός ανάμεσα σε κατόχους PS4, PC και Xbox One με την τελευταία του αναβάθμιση

Η αλήθεια είναι πως, όταν κυκλοφόρησε πέρυσι τον Νοέμβριο, το Need For Speed Heat - το πιο πρόσφατο "κεφάλαιο" της μακρόχρονης σειράς τίτλων αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα της Electronic Arts - δεν απέσπασε διθυραμβικές αλλά απλώς... "ΟΚ" κριτικές συνολικά, για μία σειρά από λόγους. Η παραγωγή της Ghost Games για λογαριασμό του καναδικού κολοσσού έπασχε από προβλήματα, τεχνικά και άλλα, ενώ η δομή και το gameplay της δεν είχαν να επιδείξουν αρκετά θετικά στοιχεία ώστε να επαναφέρουν στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος τα NFS. Έκτοτε όμως τα προβλήματα έχουν διορθωθεί με ενημερώσεις του τίτλου, έχει προστεθεί επιπλέον υλικό και σήμερα γίνεται διαθέσιμη στο κοινό η τελευταία - τελική του - αναβάθμιση.

Αυτή εφαρμόζει μεν τις... στερνές διορθώσεις μικροπροβλημάτων που είχαν απομείνει, αλλά προσθέτει κάτι κατά πολύ σημαντικότερο: την λειτουργία cross-play ανάμεσα στις εκδόσεις του NFS Heat για PS4, Xbox One και προσωπικούς υπολογιστές. Με την δυνατότητα αυτή ενεργοποιημένη οι παίκτες και των τριών συστημάτων θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε Δικτυακές αναμετρήσεις με όλους τους υπόλοιπους και όχι μόνο με τους κατόχους των συστημάτων που και οι ίδιοι χρησιμοποιούν. Η Electronic Arts έχει φροντίσει έτσι ώστε η λειτουργία αυτή να ενεργοποιείται από τον ίδιο τον καταναλωτή (opt-in) σε περίπτωση που εκείνος θέλει να συνεχίσει να ανταγωνίζεται μόνο τους παίκτες που έχει συμπεριλάβει μέχρι σήμερα στην Friends List του.

To NFS Heat είναι ο πρώτος τίτλος της EA που υποστηρίζει την λειτουργία cross-play και δηλώνουμε ικανοποιημένοι που οι Καναδοί την υλοποίησαν - ελπίζοντας να κάνουν το ίδιο εξ αρχής και σε άλλους μελλοντικούς τίτλους τους. Μιλώντας για το μέλλον, η ΕΑ αξιοποίησε την ευκαιρία της τελευταίας αυτής αναβάθμισης του Heat για να ενημερώσει το κοινό των NFS σχετικά με το επόμενο βήμα της σειράς: αυτό ανήκει στην έτερη ομάδα ανάπτυξης πλέον, την ιστορική Criterion, η οποία και εμπειρότερη είναι, και ικανότερη να εκμεταλλευτεί τα επερχόμενα PS5 και Xbox Series X. Πιο πολλά σχετικά με αυτό θα γνωστοποιήσει η Electronic Arts στην Δικτυακή της εκδήλωση ΕΑ Play Live στις 18 Ιουνίου. Για να δούμε, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ