God of War Ragnarok: προπαραγγελίες και μεγάλη κλήρωση

Ο σημαντικότερος τίτλος του 2022 για PlayStation πλησιάζει, η Sony και τα Public ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του

Κύλησε... πιο γρήγορα απ' όσο περιμέναμε, τελικά, ο καιρός: από την ημέρα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το God of War Ragnarok, το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς τίτλων δράσης της Sony για τα PlayStation, έχουν περάσει 13 μήνες περίπου - όμως ο τίτλος είναι επισήμως "προ των πυλών" κι η ανυπομονησία των παικτών δικαιολογημένα στο αποκορύφωμά της πλέον. Ο τίτλος θα διατεθεί στο παγκόσμιο κοινό σε υλική και αμιγώς ψηφιακή μορφή στις 9 Νοεμβρίου, με πλήρη υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα - στην χώρα μας σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις - τόσο για PlayStation5 όσο και για PlayStation4. Σε λιγότερο από έναν μήνα, κοινώς!

Η Sony Interactive Entertainment και η αλυσίδα καταστημάτων Public, στο πλαίσιο της προώθησης του God of War Ragnarok, έχουν οργανώσει ειδική κλήρωση με μεγάλα δώρα για το κοινό που θα προπαραγγείλει τον τίτλο έως και τις 8/11. Μεγαλύτερο από αυτά μία έξοχη τηλεόραση της Sony, η Bravia X90K που αξιοποιεί τις δυνατότητες του PlayStation5 και μάς είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις στην πρόσφατη αξιολόγησή μας. Ένας υπερτυχερός θα την λάβει ως δώρο στις 65 ίντσες, ό,τι πρέπει για δράση με τον Kratos... μυθική! Πέντε ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν το ασύρματο σετ ακουστικών/μικροφώνου Pulse 3D της Sony για PS5, πέντε ακόμη ένα χειριστήριο DualSense για PS5 και δέκα ακόμη κάρτες συνδρομής στην ανανεωμένη υπηρεσία PlayStation Plus.

Στο Αθηνόραμα Digital πάντοτε είχαμε... αδυναμία στον Kratos και τις περιπέτειές του, ετοιμάζουμε λοιπόν μία σειρά από άρθρα για το God of War Ragnarok και φυσικά την αναλυτική μας αξιολόγηση για την κορυφαία αυτή παραγωγή της Sony για τα PS5/PS4, που σαφώς είναι και το σημαντικότερο video game της φετινής εορταστικής περιόδου. Στο μεταξύ, οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην προωθητική κλήρωση των Sony και Public για το God of War Ragnarok δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ειδική σελίδα και να προπαραγγείλουν τον τίτλο από εκεί. Εικοσιτέσσερις και σήμερα!


Οι φίλοι και οι φίλες που θέλουν να αγοράσουν το God of War Ragnarok μπορούν να το κάνουν τόσο μέσα από την ειδική σελίδα στο website των Public όσο και απευθείας μέσα από τις προϊοντικές σελίδες του τίτλου, στην συλλεκτική εικονιζόμενη έκδοσή του για PlayStation5/PlayStation4, στην βασική έκδοση για PlayStation5, στην Launch Edition για PlayStation5 (περιλαμβάνει mini artbook της Dark Horse και bonus περιεχόμενο για τον τίτλο), στην βασική έκδοση για PlayStation4, καθώς και στην αντίστοιχη Launch Edition για PlayStation4. Ο τίτλος προσφέρεται επίσης για προπαραγγελία και μέσω PlayStation Store στις αντίστοιχες εκδόσεις.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ