Γιορτές με PlayStation: κάτι για όλους!

Ιδέες για δώρα με επιλεγμένα games, περιφερειακά και υπηρεσίες για... διασκέδαση χωρίς όρια

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται πια "προ των πυλών", κάτι που σημαίνει για όλους μας... δώρα: δώρα να διαλέξουμε για τους δικούς μας ανθρώπους, κάποιο μικρό δώρο να κάνουμε στον εαυτό μας, δώρα να... ζητήσουμε με υπονοούμενα από τ΄αγαπημένα μας πρόσωπα, δώρα γενικώς! Και με τα video games να έχουν αναδειχθεί στην Ελλάδα μία από τις πλέον δημοφιλείς μορφές ψυχαγωγίας, οι επιλογές που προσφέρουν για δώρα είναι άφθονες - ποιές όμως από τις εκατοντάδες διαθέσιμες να ξεχωρίσει κανείς;

Κανένας λόγος ανησυχίας: το PlayStation, το δημοφιλέστερο φορμά ηλεκτρονικής διασκέδασης της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη διαφορά, έχει να προτείνει... δώρα για όλους! Έχουμε συγκεντρώσει στον εορταστικό οδηγό αγοράς PlayStation τα καλύτερα games της χρονιάς για το PS5 και το PS4, περιφερειακά και αξεσουάρ τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο, καθώς και τις Δικτυακές υπηρεσίες που θα επιτρέψουν στους καταναλωτές να αξιοποιήσουν τα δύο οικιακά συστήματα της Sony στο maximum.

Τα δώρα αυτά καλύπτουν όλες τις κατηγορίες κόστους - από τα €19.99 έως τα €299 - ενώ πολλά από αυτά μπορούν να βρεθούν τόσο σε υλική μορφή (αυτά που μπορεί να αγοράσει κανείς για τους άλλους), όσο και απευθείας από το PlayStation Store (εκείνα που μπορεί να αγοράσει κανείς για την οικογένειά του ή τον... εαυτό του). Ανάμεσά τους είναι πρακτικά βέβαιο ότι θα βρουν όλοι κάτι ενδιαφέρον για τους PlayStation gamers στην ζωή τους. Κάντε λοιπόν τις επιλογές σας ανάμεσα στα προτάσεις που περιλαμβάνονται στον εορταστικό οδηγό αγοράς PlayStation και... καλές αγορές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ