Epic Games Store σε ρόλο... Άι-Βασίλη

Πληθώρα από δωρεάν PC games έως το τέλος του χρόνου - λεπτομέρειες

Καθώς ένα από κάθε άποψη άσχημο 2020 τελειώνει, λίγη χαρά παραπάνω οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί να δοθεί είναι σαφώς εκτιμητέα - και όλα δείχνουν ότι μια τέτοια... αποστολή ανέλαβε η Epic. Το δικό της Δικτυακό κατάστημα τίτλων για H/Y, το Epic Games Store, θα προσφέρει από τις 17 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου ένα PC game δωρεάν κάθε μέρα! Πράγματι: συνυπολογίζοντας και τα 3 games που έχει ήδη προσφέρει δωρεάν η Epic, μέσα στον Δεκέμβριο και ως το τέλος του χρόνου η αμερικανική εταιρεία θα έχει δώσει όχι λιγότερα από 16 PC games σε όλους, χωρίς κανένα κόστος, με μόνο προαπαιτούμενο την εγγραφή τους στο EGS.

Τα δύο games που προσφέρει αυτήν την στιγμή το Epic Games Store είναι δύο ποιοτικά RPG, το Pillars of Eternity Definitive Edition και το Tyranny Gold Edition: και τα δύο θεωρούνται από τα πολύ καλά παραδείγματα της κατηγορίας αυτής και αξίζουν να τα έχει κανείς στην συλλογή του. Θα προσφέρονται έως και τις 17 Δεκεμβρίου το μεσημέρι. Την ίδια ημέρα το απόγευμα θα προσφέρει η Epic το πρώτο από τα 13 games που ανακοίνωσε σήμερα με την εορταστική της αυτή πρωτοβουλία.

Βέβαια προκειμένου να μην... έχει αυταπάτες κανείς, η Epic προσφέρει όλα αυτά τα games δωρεάν προκειμένου να δίνει στο μεγάλο κοινό των PC gamers αφορμή να επισκέπτεται καθημερινά στο ίδιο χρονικό διάστημα το Δικτυακό της κατάστημα. Εκεί θα "τρέχουν" παράλληλα οι εορταστικές εκπτώσεις της Epic, οι αντίστοιχες της Valve στην Steam, με πολλές προσφορές σε PC games όλων των ειδών. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τους 13 δωρεάν τίτλους που μάς προσφέρονται... ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι; Ε, ναι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ