Epic Games Store: δωρεάν games μέχρι τις 29/12

Δεκαπέντε τίτλοι δώρο για τους PC gamers, παράλληλα προσφορές και γενναίες εκπτώσεις σε εκατοντάδες άλλους

Όπως και άλλες χρονιές, έτσι και φέτος η Epic αναλαμβάνει τον ρόλο... Αϊ-Βασίλη για τους απανταχού PC gamers: το δικό της Δικτυακό κατάστημα τίτλων για H/Y, το Epic Games Store, προσφέρει έως και τις 29 Δεκεμβρίου ένα πλήρες PC game δωρεάν κάθε μέρα. Πράγματι: συνυπολογίζοντας και τα 5 games που έχει ήδη προσφέρει δωρεάν η Epic, μέσα στον Δεκέμβριο και ως το τέλος του χρόνου η αμερικανική εταιρεία θα έχει δώσει όχι λιγότερα από 20 PC games σε όλους, χωρίς κανένα κόστος, με μόνο προαπαιτούμενο την εγγραφή τους στο EGS.

O τίτλος που προσέφερε η Epic δωρεάν την ημέρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν το Them Fighting Herds, ενώ είχαν προηγηθεί τα Bloons TD 6, Horizon Chase Turbo, Costume Quest 2 και Sable. Όλα είναι αξιόλογα (ειδικά το τελευταίο), οπότε αναμένουμε πως τα επόμενα θα κινούνται στο ίδιο επίπεδο ποιότητας. Ιστορικά τα games που έχει προσφέρει δωρεάν το EGS περιελάμβαναν πάντα και δύο ή τρεις αληθινά ξεχωριστές παραγωγές, απομένει λοιπόν να διαπιστώσουμε ποιές θα είναι φέτος αυτές (και αν τις... έχουμε ήδη στην συλλογή μας ή όχι βέβαια!).

Βέβαια για να μην... έχει αυταπάτες κανείς, η Epic προσφέρει όλα αυτά τα games δωρεάν προκειμένου να δίνει στο μεγάλο κοινό των PC gamers αφορμή να επισκέπτεται καθημερινά το Δικτυακό της κατάστημα. Εκεί θα "τρέχουν" παράλληλα οι εορταστικές εκπτώσεις της Epic με πολλές προσφορές σε PC games όλων των ειδών - η εταιρεία, άλλωστε, προσφέρει και φέτος το περίφημο εκπτωτικό κουπόνι που ανανεώνεται με κάθε αγορά τίτλου αξίας €14.99 ή ακριβότερου. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να αξιοποιήσουμε ως παροχή δίχως πληρωμή τους επόμενους 10 δωρεάν τίτλους που μάς προσφέρονται... ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι; Ε, ναι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ