Εορταστικός οδηγός αγοράς: δώρα PlayStation για όλους

Διαλεγμένα games σε εξαιρετικές τιμές, συνδρομητικές υπηρεσίες, περιφερειακά και αξεσουάρ σε κάθε επίπεδο κόστους

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκεται πια "προ των πυλών", κάτι που σημαίνει για όλους μας... δώρα: δώρα να διαλέξουμε για τους δικούς μας ανθρώπους, κάποιο μικρό δώρο να κάνουμε στον εαυτό μας, δώρα να... ζητήσουμε με υπονοούμενα από τ΄αγαπημένα μας πρόσωπα, δώρα γενικώς! Και με τα video games να έχουν αναδειχθεί στην Ελλάδα μία από τις πλέον δημοφιλείς μορφές ψυχαγωγίας, οι επιλογές που προσφέρουν για δώρα είναι άφθονες. Ποιές όμως, από τις χιλιάδες διαθέσιμες, να ξεχωρίσει κανείς;

Κανένας λόγος ανησυχίας! Tο PlayStation - το δημοφιλέστερο οικοσύστημα συσκευών, υπηρεσιών και περιεχομένου για την ηλεκτρονικής διασκέδασης της χώρας μας, με μεγάλη διαφορά - έχει να προτείνει εορταστικά δώρα για όλους. Έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα games για το PlayStation5 και το PlayStation4, περιφερειακά και αξεσουάρ τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο, αλλά και Δικτυακές υπηρεσίες ψυχαγωγικού περιεχομένου για να απολαύσει κανείς όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα δύο δημοφιλή συστήματα της Sony σε όλη την οικογένεια.

Τα δώρα αυτά καλύπτουν όλες τις κατηγορίες κόστους - από τα €9.99 έως τα €339 - ενώ πολλά από αυτά μπορούν να βρεθούν τόσο σε υλική μορφή (οπότε μπορεί να τα αγοράσει κανείς για τους άλλους), όσο και απευθείας από το PlayStation Store (για να τα αγοράσει κανείς για την οικογένειά του ή τον... εαυτό του).

Ανάμεσα στα δεκάδες διαφορετικά δώρα είναι πρακτικά βέβαιο ότι θα βρουν όλοι κάτι ενδιαφέρον για τον, την ή τους PlayStation gamers στην ζωή τους. Το μόνο που έχει να κάνει κανείς για να δει τα εορταστικά δώρα του PlayStation με λεπτομέρεια είναι να επισκεφθεί τον εορταστικό μας οδηγό και... καλές αγορές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ