Εορταστικές κληρώσεις 2020-2021: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κέρδισαν δώρα ψυχαγωγίας και τεχνολογίας από την πρώτη μας κληρωτίδα του νέου χρόνου;

Η περασμένη χρονιά βρίσκεται πλέον μέρες πίσω μας και μια νέα έχει ήδη ξεκινήσει - υπάρχει όμως μία... εκκρεμότητα του 2020 που έχουμε τη χαρά να διευθετήσουμε, δημοσιεύοντας τα ονόματα των νικητών και νικητριών από τις εορταστικές κληρώσεις που διοργανώσαμε με την Sony Interactive Entertainment Europe και την Honor Greece. Δεκαεπτά ονόματα ανέδειξε η κλήρωση αυτή - που κατ' εξαίρεση λόγω των ειδικών συνθηκών του COVID-19 έγινε αυτή τη φορά μέσω Facebook - και, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, είναι τα παρακάτω:

Το πλήρες "σετ" PlayStation4 Pro με PlayStation VR, ασύρματα ακουστικά, δεύτερο χειριστήριο, PS Plus και games, προσφορά της Sony Interactive Entertainment Europe κερδίζει ο Πάνος Σαρηγιάννης.

Το Honor 9A, προσφορά της Honor Greece, κερδίζει η Αθηνά Λάβδα.

Τα δεκαπέντε games για PS4 (προσφορά της Sony Interactive Entertainment Europe) με αντίτυπα των Nioh II, Dreams, Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II και Sackboy: A Big Adventure κερδίζουν οι παρακάτω:

Nioh IΙ
Δημήτρης Μπαλτάς

Ιόλη Πετρουλάκη
Ιωάννης Κρεμασμένος

Dreams
Χρύσα Θεοφανίδου
Πάρης Παναγιωτόπουλος
Γιάννης Καρακόζης

Ghost of Tsushima
Ελισάβετ Παπαδοπούλου
Μελένια Λιάρου
Ανυφαντής Νικολαμάρκος

The Last of Us Part II
Έλενα Κοροβίλα

Δημήτρης Σοφρώνης
Δάφνη Ζηρίνη

Sackboy: A Big Adventure
Δημήτρης Σκαραμάγκας
Γιώτα Παπαδοπούλου
Γιώργος Καραμπάτσος

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε τους δωροθέτες που συνεργάστηκαν μαζί μας για τις εορταστικές κληρώσεις του 2020 καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και οι νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή των δώρων τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μία από τις επόμενες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ