Εορταστικές κληρώσεις 2019-2020: fun... πάνω απ' όλα!

Προβολέας για μεγάλη εικόνα παντού, PS4 Pro με συνοδευτικά, πολλά games για να ... μπει καλά η νέα χρονιά

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχει συνδεθεί με δώρα κάθε είδους, βέβαια, από το Αθηνόραμα Digital ωστόσο μόνο δώρα τεχνολογικά και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας θα περίμενε κανείς. Και... πολύ καλά θα έκανε! Σε συνεργασία με την Epson Hellas και την Sony Interactive Entertainment Europe διοργανώνουμε και φέτος κληρώσεις εορταστικές για το κοινό μας, με δώρα που θα βρουν τον δρόμο τους στα χέρια είκοσι τυχερών νικητών ή νικητριών!

Το μεγάλο μας δώρο για φέτος είναι ένα που θέλαμε να προσφέρουμε εδώ και πολύ καιρό - και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι όχι μόνο επειδή μπορούμε να το κάνουμε, αλλά και επειδή αφορά σε προϊόν αληθινά ξεχωριστό: πρόκειται για τον νέο βιντεοπροβολέα EF-100 της Epson, τον μικρότερο κι ελαφρύτερο - πραγματικά φορητό - που βασίζεται σε τεχνολογία laser για να αποδώσει εικόνα σε διαγώνιο έως και... 150 ιντσών! Τον EF-100 είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε πριν από μερικές ημέρες και οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από αυτόν είναι ιδιαίτερα θετικές κυρίως λόγω της ευελιξίας που προσφέρει και των πάμπολλων σεναρίων χρήσης στα οποία μπορεί να αξιοποιηθεί. Πρόκειται για ένα δώρο από την Epson Hellas αξίας €999, για έναν... υπερτυχερό ή υπερτυχερή!

To δεύτερο μεγάλο δώρο των φετινών μας εορταστικών κληρώσεων προσφέρει η Sony Interactive Entertainment Europe και είναι το... πληρέστερο "σετ" PlayStation4 που έχουμε προσφέρει ποτέ! Απαρτίζεται από ένα PlayStation4 Pro, δεύτερο χειριστήριο DualShock4, αντίτυπα των The Last of Us Remastered και Spider-man, καθώς και μία κάρτα πίστωσης €50 στο PlayStation Store για αγορές από εκεί. Πρόκειται για ένα δώρο αξίας €549, επίσης για έναν υπερτυχερό ή υπερτυχερή!

Δεκαοκτώ ακόμη φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital θα κερδίσουν games για PlayStation4: η Sony Interactive Entertainment Europe προσφέρει από τρία αντίτυπα των Death Stranding, Medievil, Spider-man, God of War, Days Gone και Concrete Genie για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επετειακές μας κληρώσεις είναι να μεταβούν στην σχετική σελίδα του Αθηνόραμα.gr. Βάσει του κανονισμού GDPR οι κληρώσεις μας γίνονται πλέον αυτοματοποιημένα και απαραιτήτως με καταχώρηση στοιχείων σε προφίλ (για την εξασφάλιση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των διοργανωτών). Συνιστούμε επίσης τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής (βρίσκονται στο link αμέσως πριν την καταχώρησή της) καθώς έχουν γίνει αλλαγές σε σχέση με εκείνους που ίσχυαν στο παρελθόν, επίσης λόγω GDPR. Όπως πάντοτε, φυσικά, καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ