Δωρεάν πλέον το Rocket League

To θρυλικό... "ποδοσφαιράκι με ρουκετοκίνητα" για όλους στο Epic Games Store - και με €10 δώρο

Τα games ανεξάρτητων δημιουργών ή μικρών εταιρειών ανάπτυξης σπάνια επιδεικνύουν εκπροσώπους τόσο επιτυχημένους όσο το Rocket League: o τίτλος της Psyonix κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015 για PC και PlayStation4 και δημιούργησε αμέσως αίσθηση με το γρήγορο, απολαυστικό παιχνίδι του, ένα είδος ποδοσφαίρου με ρουκετοκίνητα οχήματα που αποδείχθηκε άκρως ειθστικό. Βοηθούμενο και από την δωρεάν διάθεσή του εκείνο τον μήνα σε κοινό 40 εκ. παικτών μέσω του PlayStation Plus, το Rocket League γνώρισε γρήγορα απίστευτη επιτυχία, παραμένοντας παράλληλα ψηλά στα charts πωλήσεων της υπηρεσίας Steam. Το 2016-2017 κυκλοφόρησε και για Xbox One, macOS, Linux και Switch, αποκτώντας παρουσία κυριολεκτικά... παντού!

Το φαινόμενο Rocket League είναι πλέον τόσο επιτυχημένο, ώστε η δημιουργός εταιρεία του να έχει σταθερά έσοδα και να μπορεί να το υποστηρίζει μόνο βάσει των πωλήσεων extra περιεχομένου - αυτοκίνητα, γήπεδα, διακοσμητικά κλπ. - που διαθέτει γι' αυτό σε τακτική βάση. Εδώ και λίγες ώρες, λοιπόν, ο τίτλος προσφέρεται στο Epic Games Store δωρεάν για όλους τους κατόχους Η/Υ - έχει μάλιστα σχετικά χαμηλές απαιτήσεις συστήματος και μπορεί να παιχθεί από ευρύτατη γκάμα διαμορφώσεων PC - στην βασική του μορφή. Η Epic δεν ήλθε σε συμφωνία με την Psyonix για... φιλανθρωπικούς λόγους, προφανώς, γι' αυτό στο EGS μπορεί να βρει κανείς και ως add-ons επί πληρωμή διάφορα "πακέτα" με extra περιεχόμενο ή soundtracks.

Για να γιορτάσει την έλευση του Rocket League στο δικό της ψηφιακό κατάστημα, η Epic προσφέρει ως δώρο και ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας €10 σε οποιονδήποτε προσθέσει τον τίτλο της Psyonix στην συλλογή του. Όπως πάντοτε, αυτό το κουπόνι αξιοποιείται με οποιονδήποτε τίτλο στο Epic Games Store αξίας €14.99 και πάνω (τα €10 αφαιρούνται δηλαδή κατά την αγορά). Από χθες, μάλιστα, η Epic προσφέρει δωρεάν και το Rollercoaster Tycoon 3 Complete Edition, ένα από τα καλύτερα management games του είδους. Είτε δράση προτιμά κανείς αυτές τις ημέρες, είτε στρατηγική, στο Epic Games Store θα βρει κάτι δωρεάν να τον περιμένει. Pas mal!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ