Death Stranding στις 8 Νοεμβρίου

H Sony και ο Hideo Kojima κάνουν την έκπληξη, το PS4 σε πρωταγωνιστικό ρόλο τα Χριστούγεννα

Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων - και η Black Friday τα τελευταία χρόνια - είναι οι δύο σημαντικότερες εμπορικές συγκυρίες για την αγορά των video games, απολύτως κατανοητή λοιπόν η προσπάθεια των Sony, Microsoft και Nintendo να έχουν διαθέσιμο τουλάχιστον έναν νέο τίτλο βεληνεκούς ΑΑΑ αποκλειστικά για το δικό τους οικιακό σύστημα ψυχαγωγίας μέσα σε εκείνη την περίοδο. Όσον αφορά στο ποιός θα ήταν αυτός ο τίτλος για την Sony και το PlayStation4 φέτος δεν είχαμε μέχρι σήμερα εικόνα, είχαμε ωστόσο εκφράσει αμφιβολίες - βάσει... προϊστορίας, αν μη τί άλλο - για το αν και κατά πόσο αυτός θα μπορούσε να είναι το Death Stranding, η πολυσυζητημένη όσο κι αινιγματική παραγωγή του θρυλικού Hideo Kojima (η πρώτη του κατόπιν της εξόδου από την Konami και τα Metal Gear Solid που δημιούργησε εκεί).

Όπως φαίνεται η Sony και ο Kojima επεδίωξαν και κατόρθωσαν να κρατήσουν τον συγκεκριμένο τίτλο μακριά από ώστε να... κάνουν την έκπληξη σήμερα: το Death Stranding θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation4 στις 8 Νοεμβρίου, σαφέστατα η σημαντικότερη κυκλοφορία για το σύστημα του ιαπωνικού κολοσσού στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς. Παραθέτουμε το σχετικό trailer.


Όπως είθισται για κάθε παραγωγή αυτού του μεγέθους και σημασίας, το Death Stranding θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, κάθε μία ακριβότερη από την προηγούμενη και κάθε μία με περισσότερα extras προφανώς. Από σήμερα μπορεί να προπαραγγείλει κανείς την "εισαγωγική" ("κανονική") έκδοση, λαμβάνοντας δωρεάν μια σειρά από bonus και εξοπλισμό που κάτω από κανονικές συνθήκες απαιτούνται κάποιες ώρες παιχνιδιού για να γίνουν διαθέσιμες στον παίκτη. Η Special Edition προσφέρει τα παραπάνω, μεταλλική θήκη για το Blu-ray του τίτλου συν το soundtrack σε ψηφιακή μορφή και ένα ντοκυμαντέρ "making of" με το παρασκήνιο της παραγωγής του.

Η Digital Deluxe Edition προσφέρει επίσης όλα τα παραπάνω πλην της μεταλλικής θήκης (αφού είναι αυτή που αγοράζεται κι εγκαθίσταται στα PS4/PS4 Pro απευθείας από το PlayStation Store), ενώ η ακριβότερη έκδοση όλων, η Collectors Edition, προσφέρει όλα ανεξαιρέτως τα προαναφερθέντα συν ένα ειδικό μπρελόκ, μία μεγάλη βαλίτσα και μία θήκη μεταφοράς όπως αυτή που έχει στην κατοχή του ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας, με ένα... μωρό φυσικού μεγέθους μέσα της (!). Ε, ναι. Kojima είναι αυτός!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ