Days of Play: επιστροφή με πολλές προσφορές

Μειωμένες τιμές σε χρήσιμα περιφερειακά και ποιοτικά games τόσο για PS4 όσο και για PS5

Η αρχή του καλοκαιριού άλλοτε σηματοδοτούσε για τους gamers τόσο την διεξαγωγή της κορυφαίας έκθεσης για την ηλεκτρονική ψυχαγωγία, της Ε3, όσο και περίοδο εκπτώσεων - στο ίδιο χρονικό διάστημα - από τις πρωταγωνίστριες εταιρείες του χώρου σε προϊόντα που ενδιαφέρουν αυτό το κοινό. Η πανδημία του COVID-19 διέκοψε αυτήν την παράδοση για άλλη μια χρονιά - τρίτη συνεχόμενη - όσον αφορά στην Ε3 αυτή καθ' αυτή, οι απανταχού κάτοχοι PS4/PS5 όμως δεν θα στερηθούν την ευκαιρία απόκτησης περιφερειακών και games σε χαμηλότερες τιμές απ' ότι συνήθως, χάρις στην προωθητική ενέργεια Days of Play που ξεκινά η Sony σήμερα.

Η εταιρεία κάνει, πρώτα απ' όλα, σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα της που πωλούνται σε υλική μορφή στα παραδοσιακά καταστήματα λιανικής. Από σήμερα 25/5 μπορεί κανείς να αποκτήσει το περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR προς €199.99 (από €309), τα χειριστήρια PS5 σε όλα τα χρώματα προς €59.99 (από €69.99), καθώς και συγκεκριμένα "πακέτα" PS5 με δεύτερο χειριστήριο και δύο κορυφαία games της Sony γι' αυτό προς €699. Μικρότερες εκπτώσεις γίνονται επίσης στην κάμερα του PS5 και τα ασύρματα ακουστικά του (και στα δύο χρώματα), πάντοτε στα συγκεκριμένα προϊόντα της Sony για το σύστημά της.

Πολύ μεγαλύτερες και πιθανώς περισσότερο ενδιαφέρουσες είναι οι εκπτώσεις που γίνονται στα games για PS4 και PS5. Στα καταστήματα λιανικής πωλούνται σε υλική μορφή πολλοί επιτυχημένοι τίτλοι για PS4 προς €19.99 από το τυπικό τους κόστος των €29.99-€49.99: ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι GT Sport Spec II, Dreams, Shadow of the Colossus, Nioh 2, Concrete Genie, The Last of Us Part II και Knack II. Σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές, δε, πωλούνται και ουκ ολίγοι αξιοπρόσεκτα games για PS5, όπως τα Uncharted Legacy of Thieves Collection, Ratchet & Clank Rift Apart, Death Stranding Director's Cut, Sackboy: A Big Adventure και The Nioh Collection.

Μεγάλες εκπτώσεις, ωστόσο, "τρέχουν" παράλληλα στο PlayStation Store για πολύ μεγαλύτερη γκάμα από games. Ο κατάλογος είναι τεράστιος - μπορεί να τον δει κανείς πλήρη εδώ - όμως η Sony ξεχωρίζει ανάμεσά τους τα LEGO Star Wars: Skywalker Saga, Dying Light 2 Stay Human, Destiny 2 Witch Queen και Far Cry 6 Standard Edition. Θα προσθέταμε τα Crysis Remastered, Dirt 5 και Mass Effect: Legendary Edition, τα οποία προσφέρονται με έκπτωση άνω του 60%.

Η προωθητική ενέργεια Days of Play θα διαρκέσει τόσο στο παραδοσιακό λιανεμπόριο (πάντοτε μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων) όσο και στο PlayStation Store (που έχει φυσικά... απεριόριστα αποθέματα αμιγώς ψηφιακών games!) έως και την Τετάρτη 8/6. Και... καλές αγορές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ