Days of Play: επιστροφή με πολλές προσφορές

Μειωμένες τιμές σε περιφερειακά, συνδρομές PS Plus και games, σε δύο φάσεις

Οι αρχές του καλοκαιριού τα προηγούμενα χρόνια σηματοδοτούσαν για τους gamers τόσο την διεξαγωγή της κορυφαίας παγκοσμίως έκθεσης για την ηλεκτρονική ψυχαγωγία, της Ε3, όσο και περίοδο εκπτώσεων - στο ίδιο χρονικό διάστημα - στα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Τόσο η πτώση δημοτικότητας της Ε3 όσο και η πανδημία του COVID-19 ανέτρεψαν αυτήν την παράδοση φέτος όσον αφορά στην έκθεση αυτή καθ' αυτή, όμως οι απανταχού κάτοχοι PS4/PS4 Pro δεν θα στερηθούν την ευκαιρία απόκτησης περιφερειακών, υπηρεσιών και games σε χαμηλότερες τιμές απ' ότι συνήθως χάρις στην προωθητική ενέργεια Days of Play που ξεκινούν άμεσα.

Κατά την πρώτη φάση της ενέργειας η Sony Interactive Entertainment κάνει σημαντικές εκπτώσεις στα δικά της προϊόντα που πωλούνται σε υλική μορφή στα παραδοσιακά καταστήματα λιανικής. Από σήμερα 25/5 έως και την Δευτέρα 8/6 - και πάντοτε μέχρις εξάντλησης των σχετικών αποθεμάτων - μπορεί κανείς να αποκτήσει το περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR προς €199.99 (από €309), την ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus προς €42 (αντί €59.99), αλλά και συγκεκριμένα μοντέλα PS4 ή PS4 Pro είτε σε μειωμένη τιμή, είτε με δώρα κορυφαία games τους. Με τίτλο δώρο προσφέρονται και τα χειριστήρια PS4 στην τυπική τους τιμή. Σε μειωμένη άλλωστε τιμή (€14.99 από €19.99) προσφέρονται και οι καλύτεροι τίτλοι της σειράς PlayStation Hits της Sony, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν τα God of War, Gran Turismo Sport, Horizon: Zero Dawn και Bloodborne.

Σημαντικές προσφορές κάνει, μάλιστα, η Sony και σε νεότερα games που διαθέτει μειώνοντας αισθητά τις τυπικές τιμές πώλησής τους. Ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές ξεχωρίζουν τα Nioh 2 (κορυφαία κυκλοφορία Μαρτίου προς €49.99), Death Stranding (προς €29.99), Dreams (κυκλοφορία Φεβρουαρίου προς €29.99), αλλά και τα Spider-man, GT Sport Spec II και Medievil προς €19.99 έκαστο.

Από τις 3/6, δε, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι Days of Play στο λιανεμπόριο, ξεκινούν οι αντίστοιχες "ψηφιακές" που προωθούνται μέσω του PlayStation Store. Εκεί θα μπορεί να βρει κανείς απευθείας τόσο τις εκπτώσεις στις συνδρομές PlayStation Plus, όσο και θεαματικές εκπτώσεις στα games για PS4/PS4 Pro από την ίδια την Sony και τους άλλες μεγάλες εκδότριες τίτλων για τα συστήματά της. Λεπτομέρειες για αυτά τα games δεν έχουμε ακόμη αλλά, αν κρίνουμε τουλάχιστον από ό,τι ίσχυσε τις προηγούμενες χρονιές, θα γίνουν διαθέσιμες σε άκρως συμφέρουσες τιμές πολλές κορυφαίες παραγωγές σχεδόν όλων των εταιρειών.

Η προωθητική ενέργεια Days of Play στο PlayStation Store θα διαρκέσει για περισσότερες ημέρες, συγκεκριμένα έως και τις 17 Ιουνίου - με... απεριόριστα φυσικά αποθέματα στα αμιγώς ψηφιακά games που θα προσφέρει - και θα ενημερώσουμε το παρόν άρθρο με εκείνα που θα ξεχωρίσουν ανάμεσά τους αμέσως μόλις γνωστοποιηθούν. Εν αναμονή της λίστας εκείνων, λοιπόν, και... καλές αγορές στο μεταξύ, στα παραδοσιακά καταστήματα, για όλα τα υπόλοιπα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ