Days of Play: επιστροφή με πολλές προσφορές

Παρούσα και φέτος στο πλαίσιο της Ε3 2019 η προωθητική ενέργεια της Sony - λεπτομέρειες

H μεγαλύτερη έκθεση με αντικείμενο τα video games, η Electronic Entertainment Expo - για τους φίλους Ε3 - βρίσκεται προ των πυλών: η επόμενη εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη πρακτικά σε αυτήν, καθώς οι ανακοινώσεις των μεγάλων εταιρειών του κλάδου θα είναι πολλές και ο σχολιασμός για τις σημαντικότερες εκτενής. Οι gamers όλου του κόσμου θα παρακολουθήσουν την σχετική ειδησεογραφία με περισσότερο ενδιαφέρον απ' ότι σε κάθε άλλο χρονικό σημείο των πρώτων 8 μηνών της χρονιάς και από εμπορικής πλευράς η συγκυρία είναι σαφώς ενδιαφέρουσα - κάτι που η Sony έχει αξιοποιήσει έμπρακτα τα δύο τελευταία χρόνια με την προωθητική ενέργεια Days of Play που διοργανανώνει στο πλαίσιο της Ε3. Καμία έκπληξη, λοιπόν, που οι Days of Play επιστρέφουν και φέτος δυναμικά, με νέο μάλιστα ειδικό μοντέλο θεματικό μοντέλο PS4.

Πράγματι, με αφορμή τις Days of Play - που θα διαρκέσουν από τις 7 έως και τις 17 Ιουνίου - η Sony θα κυκλοφορήσει καινούργιο συλλεκτικό PlayStation4 Days of Play Edition: αυτή τη φορά δεν έχει υιοθετηθεί μπλε περίβλημα, αλλά μεταλλικό μαύρο με τα τέσσερα σύμβολα του PlayStation στην επιφάνειά του σε ασημί - λιγότερο... φαντεζί ίσως παρουσιαστικό από το περσινό, αλλά περισσότερο κομψό κατά την γνώμη μας. Το χειριστήριο που συνοδεύει το συγκεκριμένο PS4 έχει βεβαίως τα ίδια χρώματα (μπορεί να βρεθεί στο εμπόριο και ξεχωριστά), ενώ αντί για τον σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500 GB πέρυσι, φέτος έχουμε αντίστοιχο χωρητικότητας 1ΤΒ. Το νέο PS4 Days of Play Edition - σε περιορισμένο, απ' ό,τι ακούμε, στοκ - θα πωλείται προς €299 από τους περισσότερους μεγάλους εμπορικούς συνεργάτες της Sony Interactive Entertainment.

Στο πλαίσιο της Ε3 2019 και των Days of Play, όμως, ενδιαφέρουν και άλλες προσφορές της Sony για το κοινό που έχει ήδη ένα ή πιο πολλά PS4. Τα χειριστήριά του, για παράδειγμα, θα πωλούνται προς €39.99 από €59.99 (τόσο τα απλά όσο και οι ειδικές εκδόσεις), η συσκευασία του PlayStation VR με την συνοδευτική κάμερα και έναν τίτλο ΑΑΑ προς €199 από €309, η αντίστοιχη συσκευασία PS VR Mega Pack με 5 κορυφαία games προς €229 από €359, η ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus προς €42 από €59.99 και τα ασύρματα ακουστικά για PS4 προς €59.99/€149.99 από €99.99/€199.99 αντίστοιχα για τα Gold Wireless και Platinum Wireless.

Οι κάτοχοι PS4, ωστόσο, που δεν χρειάζονται πιο πολλά αξεσουάρ μα ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν την συλλογή τους με κορυφαία games, έχουν ακόμη πιο πολλές επιλογές φέτος και σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Ο κατάλογος των εκπτώσεων εδώ είναι μεγάλος, αλλά ξεχωρίζουν τα Spider-man και God of War (στα €29.99), το ολοκαίνουργιο Days Gone (στα €49.99 από τα €69.99 του Μαΐου!), καθώς και πολλά PlayStation Hits: αυτά θα πωλούνται προς €14.99 αντί για €19.99 και περιλαμβάνουν games που απλώς... δεν πρέπει να λείπουν από την βιβλιοθήκη κανενός κατόχου PS4, όπως τα Uncharted 4, The Last of Us Remastered, Street Fighter V, Drive Club, Ratchet&Clank, Resident Evil 7, Bloodborn και αρκετά ακόμη.

Αυτές, φυσικά, είναι μόνο οι προσφορές που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, καθώς σε όλη τη διάρκεια του ενδεκαμέρου αυτού των Days of Play θα προστίθενται νέες προσφορές στο PlayStation Store (πολλές από αυτές μικρής διάρκειας - flash sales). Προτείνουμε, ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, στους κατόχους PS4 (ειδικά δε στους συνδρομητές PlayStation Plus) να παρακολουθούν τακτικά τί προωθεί το PS Store γιατί ορισμένες από αυτές τις σύντομες εκπτώσεις κρύβουν... "διαμαντάκια"! Εμείς, πάντως, προετοιμάζουμε ψυχολογικά τις... πιστωτικές μας κάρτες και περιμένουμε: στην φετινή Ε3 δεν θα ενημερωθούμε μόνο για τα όσα ετοιμάζονται στην αγορά του gaming τους επόμενους μήνες και χρόνια, αλλά θα... ενημερώσουμε και την λίστα των games που θα παίξουμε το φετινό καλοκαίρι. Έτσι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ