Days of Play: επιστροφή με πολλές προσφορές

Παρούσα και φέτος στο πλαίσιο της Ε3 2018 η προωθητική ενέργεια της Sony - λεπτομέρειες

H μεγαλύτερη έκθεση με αντικείμενο τα video games συγκεκριμένα, η Electronic Entertainment Expo - για τους φίλους Ε3 - βρίσκεται προ των πυλών: η μεθεπόμενη εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη πρακτικά σε αυτήν, καθώς οι ανακοινώσεις όλων των μεγάλων εταιρειών του κλάδου θα είναι πολλές και ο σχολιασμός μας αναφορικά με τις σημαντικότερες εκτενής. Οι gamers όλου του κόσμου θα παρακολουθήσουν την σχετική ειδησεογραφία με περισσότερο ενδιαφέρον απ' ότι σε κάθε άλλο χρονικό σημείο των πρώτων 8 μηνών της χρονιάς και από εμπορικής πλευράς η συγκυρία είναι σαφώς ενδιαφέρουσα - κάτι που η Sony διαπίστωσε κι έμπρακτα πέρυσι με την προωθητική ενέργεια Days of Play που διοργάνωσε στο πλαίσιο αυτό. Καμία έκπληξη, λοιπόν, που οι Days of Play επιστρέφουν και φέτος - αν μη τί άλλο, δε, ακόμη περισσότερο δυναμικά και με ένα ειδικό μοντέλο PS4 θεματικά δικό τους!

Πράγματι, με αφορμή τις Days of Play - που θα διαρκέσουν από τις 8 έως και τις 18 Ιουνίου - η Sony θα κυκλοφορήσει το PlayStation4 Days of Play Edition: με μπλε περίβλημα και χρυσά τα τέσσερα σύμβολα του PlayStation στην επιφάνειά του είναι ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά ειδικά μοντέλα που έχουν διατεθεί ποτέ στην αγορά. Πρόκειται για την έκδοση με σκληρό δίσκο των 500GB και δύο συνοδευτικά χειριστήρια, στο ίδιο ακριβώς χρώμα, η οποία θα πωλείται - σε περιορισμένο, απ' ό,τι ακούμε, στοκ - προς €299 από τους περισσότερους μεγάλους εμπορικούς συνεργάτες της Sony Interactive Entertainment.

Στο πλαίσιο της Ε3 2018 και των Days of Play, όμως, ενδιαφέρουν ακόμη περισσότερο άλλες προσφορές της Sony για το κοινό που έχει ήδη ένα ή πιο πολλά PS4. Τα χειριστήριά του, για παράδειγμα, θα πωλούνται προς €39.99, η συσκευασία του PlayStation VR με την συνοδευτική κάμερα προς €259 μαζί με έναν τίτλο ΑΑΑ, η ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus προς €42 και τα ασύρματα ακουστικά για PS4 από €59.99. Κορυφαία games για PS4, δε, θα προσφέρονται σε σημαντικά μειωμένες τιμές, από τα God of War (€49.99) και Horizon Complete Edition (€29.99) μέχρι τα GT Sport, Shadow of the Colossus και Uncharted 4 (όλα €19.99). Στις Days of Play θα συμμετάσχουν, άλλωστε, και οι ανεξάρτητες εκδότριες εταιρείες games όπως η Ubisoft με τα Far Cry 5 και Assassin's Creed Origins.

Αυτές, φυσικά, είναι μόνο οι προσφορές που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, καθώς σε όλη τη διάρκεια του ενδεκαμέρου αυτού των Days of Play θα προστίθενται νέες προσφορές. Προετοιμάζουμε ψυχολογικά τις... πιστωτικές μας κάρτες, λοιπόν, και περιμένουμε: στην φετινή Ε3 δεν θα ενημερωθούμε μόνο για τα όσα ετοιμάζονται στην αγορά του gaming τους επόμενους μήνες και χρόνια, αλλά θα... ενημερώσουμε και την λίστα των games που θα παίξουμε το φετινό καλοκαίρι. Εν αναμονή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ