Black Friday 2020 με games για PS4 και PS5

Μεγάλες εκπτώσεις σε πάρα πολλoύς τίτλους του PlayStation Store έως την ερχόμενη Δευτέρα

Η αντίστροφη μέτρηση για την Black Friday έχει ξεκινήσει και, όπως ακριβώς τα 4 προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η Sony συμμετέχει στην εμπορική αυτή γιορτή με προσφορές που κάνει - σεβόμενη τα περιοριστικά μέτρα που έχουν τεθεί σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της πανδημίας - μέσω PlayStation Store. Με αυτές τις εκπτώσεις απευθύνεται κυρίως στην τεράστια πια εγκατετεστημένη βάση του PlayStation4 - που έχει ξεπεράσει τα 110 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως - όσο και σε όσους καταναλωτές ακόμη δεν έχουν για κάποιο λόγο αποκτήσει δικό τους PS4 ή PS5.

Ναι, δεν πρόκειται για... τυπογραφικό λάθος: για πρώτη φορά στην όλη ενέργεια συμμετέχει και το PlayStation5, όχι βέβαια με μειώσεις τιμής στα αποκλειστικά δικά του games που μόλις κυκλοφόρησαν, αλλά σε εκείνα που έχει κοινά με το PlayStation4 και προσφέρουν δωρεάν αναβάθμιση στην δική του έκδοση. Μπορεί δηλαδή να αποκτήσει κανείς έναν τίτλο του PS4 σε έκπτωση και, εγκαθιστώντας τον σε PS5, να λάβει την έκδοση για το νεότερο σύστημα της Sony χωρίς να καταβάλλει άλλο αντίτιμο. Δεκατρία τέτοια games είναι διαθέσιμα στο πλαίσιο της Black Friday σε μειωμένη τιμή.

Τα games για PS4 που προσφέρονται σε έκπτωση στο πλαίσιο της Black Friday (εδώ μία λίστα τους) περιλαμβάνουν τόσο φετινές παραγωγές, όσο και εξαιρετικά επιτυχημένες από την μεγάλη βιβλιοθήκη του συστήματος της Sony. Οι πρώτες περιλαμβάνουν AAA τίτλους όπως The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima, Nioh 2, Dreams, FIFA 21, NBA 2K21 και Need for Speed Hot Pursuit Remastered, με εκπτώσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στο 25% και το 70%. Οι δεύτερες περιλαμβάνουν τίτλους όπως τα God of War και Uncharted 4, που ως μέλη της σειράς PlayStation Hits κοστίζουν €19.99, ενώ στην παρούσα προσφορά μόνο €9.99. Γενναίες εκπτώσεις έχουν δεχθεί και τα Spider-man Game of the Year Edition, Doom Eternal και Marvel's Avengers, ενώ υπάρχουν σε προσφορά και πολλά μικρά "διαμάντια" με κόστος κάτω των €9.99. Σαφώς λοιπόν αξίζει μια επίσκεψη στο PS Store τις επόμενες μέρες.

Μιλώντας, δε, για PS Store, εκεί αξιοποιείται και η έκπτωση της τάξης του 25% που κάνει η Sony στην ετήσια συνδρομή PlayStation Plus (€45 από €60). Υπενθυμίζουμε πως με συνδρομή PS Plus όχι μόνο συμμετέχει κανείς σε Δικτυακές αναμετρήσεις μέσω PlayStation Network, μα λαμβάνει δωρεάν το λιγότερο 24 games τον χρόνο για PS4, το λιγότερο 12 για PS5, πρόσβαση στα 20 games της PlayStation Plus Collection (τα οποία αξιοποιούνται και στο PS4 αφού προστεθούν στην βιβλιοθήκη του παίκτη μέσω PS5) αλλά και πρόσθετα προνόμια (π.χ. επιπλέον εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές).

Οι παραπάνω προσφορές θα ισχύσουν έως και την ερχόμενη Δευτέρα 30/11, την λεγόμενη Cyber Monday δηλαδή. Το μόνο που απομένει να δούμε - με δεδομένο το γεγονός ότι η προσοχή της είναι αυτές τις μέρες στραμμένη στο PlayStation5 - είναι το αν και κατά πόσο η Sony θα κάνει επίσημες προσφορές στο πλαίσιο της Black Friday και σε συστήματα PlayStation4 ή PlayStation4 Pro, καθώς και στο περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR. Ανυπομονούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ