Black Friday 2019 και PlayStation... με απ' όλα!

Η Sony κάνει σοβαρές, ενδιαφέρουσες εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα της έως την Δευτέρα

O... πυρετός της Black Friday έχει πλησιάσει πια στο αποκορύφωμά του και, όπως ακριβώς τα τρία προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η Sony συμμετέχει στην εμπορική αυτή γιορτή με εκπτώσεις και προσφορές που αφενός κάνει η ίδια απευθείας μέσω PlayStation Store, αφετέρου προωθεί σε συνεργασία με το εμπορικό της κανάλι. Με αυτές τις εκπτώσεις απευθύνεται τόσο στην τεράστια πια εγκατετεστημένη βάση του PlayStation4 - που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια συστήματα παγκοσμίως - όσο και σε όσους καταναλωτές ακόμη δεν έχουν για κάποιο λόγο αποκτήσει το δικό τους PS4.

Τα games για PS4 έχουν, βέβαια, τον πρώτο λόγο στις εκπτώσεις της Black Friday, είτε αναφερόμαστε στις πλέον πρόσφατες ή φετινές παραγωγές, είτε σε ξεχωριστές και εξαιρετικά επιτυχημένες από την βιβλιοθήκη του συστήματος της Sony. Οι πρώτες περιλαμβάνουν AAA τίτλους όπως τα FIFA 20, NBA 2K20, Need for Speed Heat, Borderands 3, The Outer Worlds και Sekiro, με εκπτώσεις που κυμαίνονται ανάμεσα στο 25% και το 70%. Οι δεύτερες περιλαμβάνουν τίτλους όπως τα God of War, Uncharted 4, The Last of Us Remastered και Horizon: Zerο Dawn Complete Edition, τα οποία ως μέλη της σειράς PlayStation Hits κοστίζουν €19.99 ενώ στην παρούσα προσφορά μόνο €14.99. Γενναίες εκπτώσεις έχουν δεχθεί και τα Spider-man, Days Gone και GT Sport Spec II, ενώ υπάρχουν σε προσφορά και πολλά μικρά "διαμάντια" με κόστος κάτω των €15. Αξίζει λοιπόν σαφέστατα μια επίσκεψη στο PS Store τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Μιλώντας, άλλωστε, για PS Store, εκεί μπορεί να αξιοποιήσει κανείς ευκολότερα και την έκπτωση της τάξης του 25% που κάνει η Sony στην ετήσια συνδρομή PlayStation Plus (€45 από €60). Αυτή πάντως ισχύει και στα παραδοσιακά εμπορικά καταστήματα. Υπενθυμίζουμε πως με συνδρομή PS Plus όχι μόνο συμμετέχει κανείς σε Δικτυακές αναμετρήσεις μέσω PlayStation Network, μα λαμβάνει δωρεάν περίπου 25 games τον χρόνο και πρόσθετα προνόμια (π.χ. επιπλέον εκπτώσεις ή ειδικές προσφορές).

Οι παραπάνω προσφορές θα ισχύσουν και την ερχόμενη Δευτέρα, την Cyber Monday δηλαδή - το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιές θα είναι οι επίσημες προσφορές που θα κάνει η Sony την Black Friday σε συστήματα PlayStation4 και PlayStation4 Pro (μεμονωμένα ή με συνοδευτικά games) καθώς και στο περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας PlayStation VR. Ανυπομονούμε!

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/11/2019 19.30]: Έχουμε επίσημη ενημέρωση από την Sony τόσο για τις προσφορές της σε συστήματα PS4/PS4 Pro όσο και στο PlayStation VR. Το δεύτερο θα πωλείται στο πλαίσιο της Black Friday προς €199 μαζί με την απαραίτητη κάμερα και ψηφιακό αντίτυπο του VR Worlds. Με πλειάδα ποιοτικών παραγωγών να έχει κυκλοφορήσει για PS VR μέσα στο 2019 (το σύνολο του καταλόγου ξεπερνά πια τους 500 τίτλους), δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στο πλέον επιτυχημένο οικοσύστημα εικονικής πραγματικότητας της αγοράς. Η Sony κάνει στο PS Store σημαντικές εκπτώσεις - ο,τιδήποτε ανάμεσα στο 30% και το 70% - σε πολλούς τίτλους για PlayStation VR, ώστε οι νέοι του κάτοχοι να έχουν επιλογές.


Όσον αφορά στα PS4/PS4 Pro οι προσφορές της Sony στο πλαίσιο της Black Friday είναι οι ακόλουθες: το PS4 με αποθηκευτικό χώρο των 500 GB θα πωλείται προς €199 από τα τυπικά €309 που αυτό κοστίζει, έκπτωση της τάξης των €110 σχεδόν. Το PS4 Pro θα πωλείται στην απλούστερη εκδοχή του προς €299, και εδώ δηλαδή με έκπτωση της τάξης των €110 από την συνιστώμενη λιανική τιμή του των €409. Από κει και πέρα οι εμπορικές αλυσίδες και τα καταστήματα έχουν συνθέσει διάφορους συνδυασμούς των παραπάνω με συνοδευτικά games ή/και αξεσουάρ ή/και συνδρομές PS Plus. Αξίζει λοιπόν μία επίσκεψη στα websites τους για να βρει κανείς τον συνδυασμό που πιθανώς τον ενδιαφέρει περισσότερο από τους υπόλοιπους. Καθόλου, μα καθόλου άσχημα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ