Αθηνόραμα Digital God of War Ragnarok Week

Η νέα περιπέτεια-θρίαμβος των PlayStation στο μικροσκόπιο: όλα, μα όλα όσα θέλεις να ξέρεις!

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν στην αγορά κυριολεκτικά χιλιάδες διαφορετικά video games... λογικό, λοιπόν, τα PlayStation (τα κυρίαρχα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας αυτή τη στιγμή) να προσφέρουν στο κοινό τους ουκ ολίγες ποιοτικές παραγωγές σε αυτό το διάστημα. Ορισμένες, ωστόσο, ξεχωρίζουν αμέσως - και το God of War Ragnarok, το νέο κεφάλαιο μιας σειράς τίτλων δράσης που εξελίσσεται αποκλειστικά στα PlayStation από το 2005, είναι ακριβώς αυτό: μία παραγωγή τόσο προσεγμένη ώστε να στέκεται υψηλότερα από όλες σχεδόν τις φετινές κυκλοφορίες με άνεση χαρακτηριστική. Δεν είναι μόνο το highlight της εορταστικής περιόδου 2022, αλλά ένας από τους σημαντικότερους τίτλους των τελευταίων ετών ανεξαρτήτως συστήματος.

Ο τίτλος αυτός θα είναι διαθέσιμος στο κοινό στις 9/11 και έχουμε ήδη δημοσιεύσει την αξιολόγησή μας γι' αυτόν με κάθε λεπτομέρεια. Όμως είναι πάρα, μα πάρα πολλά όσα αξίζει να γνωρίζει κανείς γύρω από το God of War Ragnarok - ειδικά αν ανήκει στο ευρύτερο κοινό και όχι στους αφοσιωμένους gamers (που είναι βέβαιο πως έχουν ασχοληθεί με τον προκάτοχό του). Η δεκαεπτάχρονη ιστορία των God of War ως εμπορικά επιτυχημένης σειράς τίτλων αποκλειστικά για PlayStation. Η έμφαση στις θρυλικές κινηματογραφικές σεκάνς των θεϊκών συγκρούσεων σε κάθε τίτλο της σειράς. Ο απίθανος οπτικοακουστικός τομέας του νέου τίτλου. Απαντήσεις στις σημαντικότερες ερωτήσεις που μπορεί να έχει κανείς για το God of War Ragnarok, αλλά και tips για να ξεκινήσουν οι καινούργιοι παίκτες... δυνατά την μάχη απέναντι στις μορφές της σκανδιναβικής μυθολογίας που θα πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ο Kratos.

Σε αυτά ακριβώς επικεντρώνεται η Αθηνόραμα Digital God of War Ragnarok Week που έχουμε προγραμματίσει για τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά:

Δευτέρα, 7/11
God of War Ragnarok: ελληνική μυθολογία, θρυλική σειρά games
Ο νέος τίτλος της Sony έχει ιστορία μεγάλη και διαδρομή πολύχρονη πίσω του - ποιά highlights ξεχωρίζουμε από αυτήν;

Τρίτη, 8/11
God of War Ragnarok: η σκηνοθεσία σε πρώτο πλάνο
Όλες οι περιπέτειες του Kratos είχαν κινηματογραφικά στοιχεία στην παρουσίασή τους, μα η νέα ενσωματώνει πιο πολλά από ποτέ. Δηλαδή;

Τετάρτη, 9/11
God of War Ragnarok: ο τεχνικός τομέας
Ως ο πρώτος τίτλος της σειράς που έχει σχεδιαστεί ώστε να εκμεταλλεύεται και τις έξτρα δυνατότητες του PlayStation5, είναι άκρως εντυπωσιακός. Πώς ακριβώς;

Πέμπτη, 10/11
God of War Ragnarok: ερωτήσεις, απαντήσεις
Είτε έχει παίξει κανείς προηγούμενους τίτλους της σειράς, είτε όχι, ενδέχεται να έχει απορίες για την καινούργια παραγωγή της Sony. Λύνουμε τις κυριότερες!

Παρασκευή, 11/11
God of War Ragnarok: συμβουλές για το ξεκίνημα
Χωρίς να χαλάσουμε καμία έκπληξη, προσφέρουμε tips που θα διευκολύνουν τους παίκτες στην αρχική τους επαφή με την νέα περιπέτεια του Kratos.

God of War Ragnarok Week στο Αθηνόραμα Digital, λοιπόν. Γιατί δεν έχουμε την ευκαιρία να στεκόμαστε... κάθε μέρα μάρτυρες της θριαμβευτικής επιστροφής ενός θεού - κι ας είναι ενός από τον κόσμο των video games!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ