TCL Series 10: κινητά, αλλά όχι όπως τα ήξερες

H σειρά smartphones που συνδυάζει προσιτό κόστος με προηγμένες δυνατότητες, διαθέσιμη σε όλους

Ακόμη και κατά την διάρκεια αυτού του απρόβλεπτου και δύσκολου 2020 ορισμένα προϊόντα τεχνολογίας παραμένουν σταθερά δημοφιλή για εκατομμύρια ανθρώπους - και ανάμεσά τους τα smartphones κατέχουν ξεχωριστή θέση, όντας οι πλέον σημαντικές, "προσωπικές" συσκευές για επικοινωνία, ενημέρωση και διασκέδαση. Τα εκατοντάδες διαφορετικά διαθέσιμα μοντέλα δεν κάνουν βέβαια την επιλογή ανάμεσά τους... εύκολη ακριβώς για τον καταναλωτή, όμως η TCL έχει προσεγγίσει το πρόβλημα έξυπνα: η σειρά 10 των smartphones της προσφέρει τέσσερα μοντέλα σε διάφορα επίπεδα τιμών, δίνοντας όμως σε όλα έμφαση τόσο τις προηγμένες δυνατότητες, όσο και τον υψηλότερο δυνατό συντελεστή αξίας/κόστους που - σε μια χρονιά όπως αυτή - οι καταναλωτές απαιτούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Τα τέσσερα αυτά μοντέλα είναι - προοδευτικά από πλευράς κόστους και χαρακτηριστικών - τα TCL 10 SE, TCL 10 L, TCL 10 Plus και TCL 10 Pro. Κάθε ένα από αυτά στηρίζεται στον δικό του συνδυασμό επεξεργαστή και μνήμης λειτουργίας, όλα όμως προσφέρουν οθόνες που αξιοποιούν την τεχνολογία NXTVISION της TCL. Αυτή εξασφαλίζει πως οποιουδήποτε είδους περιεχόμενο κι αν προβάλλεται στις οθόνες αυτές αποδίδεται με ζωντανά, πειστικά χρώματα, υψηλή αντίθεση και λεπτομέρεια. Ειδικά τα μοντέλα TCL 10 Plus και TCL 10 Pro είναι και πιστοποιημένα από την Netflix για άψογη απόδοση ταινιών και τηλεοπτικών σειρών βάσει του προτύπου εικόνας HDR10.

Η TCL βεβαίως γνωρίζει πως οι περισσότεροι χρήστες σύγχρονων smartphones ζητούν και ισχυρά, ευέλικτα φωτογραφικά υποσυστήματα στα κινητά τους - έχει λοιπόν φροντίσει έτσι ώστε κάθε ένα από τα τέσσερα μοντέλα της σειράς 10 να προσφέρει ακριβώς αυτό. Με την τεχνολογία NXTVISION που έχει εφαρμόσει και σε αυτόν τον τομέα (ώστε ο καταναλωτής να έχει στην οθόνη του σαφή εικόνα του πώς δείχνει αυτό που φωτογραφίζει), αλλά και με την βοήθεια ρουτινών τεχνητής νοημοσύνης (που σε πραγματικό χρόνο επιλέγουν τις σωστές ρυθμίσεις για κάθε περίσταση), τα smartphones αυτά της TCL μπορούν να συλλάβουν φωτογραφίες ποιότητας εκπληκτικής.

Εξίσου σημαντικό με το υλικό τμήμα στα σύγχρονα smartphones είναι εκείνο του λογισμικού, όμως και εκεί η TCL εξασφαλίζει το κοινό της απόλυτα με τα μοντέλα της σειράς 10. Όλα στηρίζονται στο πλήρες Android 10 της Google, φέρουν μάλιστα και ειδικό πλήκτρο για την άμεση χρήση του φωνητικού βοηθού Google Assistant. Η TCL εγγυάται, άλλωστε, δύο τουλάχιστον αναβαθμίσεις σε επόμενη έκδοση Android, αλλά και όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας της Google στο μεσοδιάστημα (διαθέσιμες μέσα σε 60 ημέρες το πολύ) έτσι ώστε οι κάτοχοι των smartphones της να είναι προστατευμένοι από κακόβουλο λογισμικό που στοχεύει το Android.

Τα TCL 10 SE, TCL 10 L, TCL 10 Plus και TCL 10 Pro είναι διαθέσιμα sτην ελληνική αγορά ξεκινώντας από τα €159, τα €199, τα €349 και τα €449 αντίστοιχα, σε δύο διαφορετικά χρώματα το καθένα: Icy Silver ή Polar Night, Arctic White ή Mariana Blue, Moonlight Blue ή Starlight Silver και Ember Gray ή Forest Mist Green αντίστοιχα. Έτσι ο καθένας μπορεί να διαλέξει το μοντέλο που ταιριάζει στα χρήματα που μπορεί να διαθέσει, αλλά και στο προσωπικό του γούστο - σίγουρος πως, σε κάθε περίπτωση, αποκτά ένα προϊόν που προσφέρει πολύ περισσότερα απ' όσα ζητά. Πάντα σημαντικό, αυτό!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ