Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Το κινητό σου; Δεν το αποχωρίζεσαι ποτέ και θέλεις να σού προσφέρει... τα πάντα: επικοινωνία, ενημέρωση και διασκέδαση, με όλους τους τρόπους, γρήγορα, αποτελεσματικά και - γιατί όχι; - συναρπαστικά! Αυτό ακριβώς μπορείς να ζητήσεις από τα τρία καινούργια smartphones της σειράς Galaxy S23 της Samsung, που έρχονται ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καταναλωτών εκείνων που όχι μόνο τα θέλουν όλα, μα θέλουν να τα απολαμβάνουν με στυλ και να εξερευνούν καθημερινά τις δυνατότητες που τούς παρέχουν τεχνολογίες αιχμής.

Τα Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 ως σειρά εμφανίζονται πληρέστερα από ποτέ, μα και με πιο πολλά κοινά στοιχεία από άλλοτε: έτσι μπορεί να διαλέξει κανείς με ευκολία ποιό από τα τρία μοντέλα ταιριάζει περισσότερο σε αυτά που ζητά, χωρίς να στερηθεί κάτι απ' όσα καθιστούν ένα smartphone υψηλού επιπέδου απολαυστικό στην χρήση. Και τα τρία μοντέλα στηρίζονται στον ισχυρότερο επεξεργαστή της Qualcomm μέχρι σήμερα, τον Snapdragon 8 Gen 2, για απίθανα γρήγορη λειτουργία σε όλα τα apps ή games, όσο απαιτητικά κι αν είναι. Και τα τρία φέρουν στην πρόσοψη και την πίσω πλευρά τους ειδικό γυαλί προστασίας, το Gorilla Victus 2 της Corning, για αυξημένη αντοχή σε βάθος χρόνου. Και τα τρία ενσωματώνουν γρήγορο αποθηκευτικό χώρο και πληθώρα επιλογών ασύρματης διασύνδεσης, όντας παράλληλα ανθεκτικά στο νερό ή την σκόνη βάσει πιστοποίησης IP68.

Και τα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy S23 είναι εξοπλισμένα φέτος με υψηλής φωτεινότητας και ανάλυσης οθόνη, ικανή να απεικονίσει το περιεχόμενό της ακόμη και κάτω από έντονο ήλιο. Και τα τρία προσφέρουν υψηλή αυτονομία χάρις στην μεγάλη μπαταρία που ενσωματώνουν, αλλά και ανασχεδιασμένη κάμερα στην πρόσοψη για περισσότερο λεπτομερείς λήψεις selfies και ευρύτερου κάδρου βιντεοκλήσεις. Και τα τρία χαρακτηρίζονται από κοινό, καλαίσθητο και άμεσα αναγνωρίσιμο, σχεδιασμό, με μικρές διαφοροποιήσεις στο design να εντοπίζονται στο μοντέλο Ultra βάσει των extra λειτουργιών του. Και τα τρία προσφέρονται σε τέσσερα διαφορετικά, υπέροχα χρώματα.

Από κει και πέρα, έχουν και διαφορές! Για εκείνους κι εκείνες που προτιμούν ένα κινητό μικρότερου μεγέθους - ίσως για λόγους ευχρηστίας ή φορητότητας - τα Galaxy S23 και S23+ προσφέρουν οθόνη διαγωνίου 6.1 και 6.6 ιντσών αντίστοιχα, ενώ το Galaxy S23 Ultra ταιριάζει περισσότερο στους απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν την πλέον εντυπωσιακή απεικόνιση της, συγκριτικά μεγαλύτερης, οθόνης 6.8 ιντσών. Με την κύρια κάμερά του το S23 Ultra συλλαμβάνει στιγμιότυπα σε ανάλυση έως και 200 Megapixels, αλλά και βίντεο σε ανάλυση έως και 8Κ σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το Galaxy S23 Ultra είναι εκείνο που δίνει αληθινό νόημα και στον όρο Nightography: εκεί που άλλα κινητά... "τα βρίσκουν σκούρα", στις νυχτερινές λήψεις με χαμηλό ή και σχεδόν ανύπαρκτο φωτισμό, το Galaxy S23 Ultra αξιοποιεί ειδικούς αλγόριθμους και έξυπνο λογισμικό για να συλλάβει διαυγείς φωτογραφίες που δεν στερούνται λεπτομέρειας.

Μιλώντας για λογισμικό, τα νέα Galaxy S23 Ultra, S23+ και S23 συνοδεύονται από εκτενέστατη υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα: και τα τρία μοντέλα αξιοποιούν την νεότερη έκδοση του Android, την 13η, την οποία η Samsung έχει μάλιστα επεκτείνει σε λειτουργικότητα μέσα από το γραφικό περιβάλλον της One UI 5.1. Η εταιρεία, δε, βεβαιώνει πως η σειρά Galaxy S23 όχι μόνο θα δέχεται τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για πέντε ολόκληρα χρόνια, αλλά και πως τα συγκεκριμένα μοντέλα θα αναβαθμιστούν στις 4 (!) επόμενες εκδόσεις Android, δίνοντας στους κατόχους των smartphone αυτών πρόσβαση στις μελλοντικές δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος της Google.

Τα νέα  Galaxy S23 Ultra, S23+ και S23 διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Αγοράζοντας οποιοδήποτε από τα τρία μοντέλα απευθείας από το επίσημο website της Samsung έχεις δωρεάν standard παράδοση και δυνατότητα πληρωμής σε έως και 36 άτοκες δόσεις. Η Samsung έχει φροντίσει, άλλωστε, να λάβεις και χρήσιμα bonus για να απολαύσεις το νέο σου Galaxy S23, S23 Plus ή S23 Ultra στο μέγιστο: τέσσερις μήνες δωρεάν χρήσης του YouTube Premium* και 6 μήνες δωρεάν συνδρομής Microsoft 365**.

Samsung Galaxy S23 Ultra, S23 Plus ή S23 και... μπορείς να έχεις όσα ζητάς από το επόμενο κινητό σου! Είναι να το σκέφτεσαι;


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

* Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J. YouTube σήμα της Google LLC.
** Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ