Honor: προσφορές σε wearables και smartphones

Τα Watch GS Pro, Watch ES και η σειρά 9X σε χαμηλότερες τιμές για λίγες ημέρες

Τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας έχουν ανοίξει και πάλι τις πόρτες τους στο κοινό μετά τα περιοριστικά μέτρα που είχαν επιβληθεί λόγω του COVID-19... και η Honor υποδέχεται τους καταναλωτές με ειδικές προσφορές σε μοντέλα κινητών της τηλεφώνων και smartwatch για τις επόμενες ημέρες! Στο πλαίσιό τους μπορεί να αποκτήσει κανείς το κορυφαίο smartwatch της εταιρείας, το Watch GS Pro (το οποίο μάς είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις στην σχετική αξιολόγηση) προς μόλις €199 από τα €269 της κανονικής του τιμής. Το Watch GS Pro, πέρα από την λειτουργία τηλεφώνου, τις 25 ημέρες αυτονομίας και την επισκόπηση των ζωτικών δεικτών του κατόχου του, διαθέτει συνολικά πάνω από 18 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης και 85 προσαρμοσμένες ώστε να βοηθήσει τους αθλητές οποιουδήποτε επιπέδου.

Παράλληλα η Honor προσφέρει το δεύτερο καλύτερό της, περισσότερο lifestyle προσέγγισης, smartwatch, το Watch ES, προς €99 από τα €79.99 της κανονικής του τιμής. Το Watch ES φέρει διαυγή, έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,64", αναλαμβάνει την παρακολούθηση καρδιακών παλμών 24/7, ενώ παίζει και τον ρόλο virtual προσωπικού προπονητή με δεκάδες εκπαιδευτικά video για διαφορετικές μυϊκές ομάδες, σε διαφορετικά περιβάλλοντα (για προπόνηση π.χ. στο γραφείο ή στο σπίτι).

Οι προσφορές της Honor δεν σταματούν εδώ: ορισμένα από τα πλέον ποθητά smartphones της, αυτά της σειράς 9X, μπορούν να αποκτηθούν επίσης σε μειωμένη τιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το Honor 9X Pro πωλείται προς €229 από €299, το Honor 9X 4/128GB προς €199 από €269 και το Honor 9X Lite 4/128GB προς €179 από €269. Όλες οι παραπάνω προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ισχύουν μέχρι τις 24 Ιανουαρίου σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ