Honor: προσφορές back to school σε 5 μοντέλα

Σε ελκυστικές τιμές για μαθητές και φοιτητές - λεπτομέρειες

Μπορεί αυτές οι μέρες έναρξης της σχολικής/φοιτητικής χρονιάς στην αγορά της τεχνολογίας να σχετίζονται πιο πολύ με νέους Η/Υ, οθόνες και περιφερειακά, όμως είναι πολύ καλή ευκαιρία απόκτησης και νέου κινητού για τους φοιτητές ή μεγαλύτερους μαθητές καθώς και σε αυτήν την κατηγορία γίνονται ουκ ολίγες προσφορές. Η Honor, της οποίας τα smartphones διακρίνονται πάνω απ' όλα για τον πολύ υψηλό λόγο αξίας/κόστους τους, έχει τρεις τέτοιες προσφορές κυρίως για όσους/όσες ενδιαφέρονται να αγοράσουν το πρώτο τους κινητό, αλλά... όχι απαραίτητα: ολοκαίνουργιο, μοντέλο κορυφαίο στην μεσαία κατηγορία με μόλις €269, δεν το λες και "εισαγωγικό"!

Πράγματι, το Honor 20 Lite - που κυκλοφόρησε στην χώρα μας στο τέλος Ιουνίου με αρχική τιμή πώλησης τα €299 - αυτήν την περίοδο Back-to-School προσφέρεται από την εταιρεία προς €269. Από αυτό το smartphone είχαμε αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις τότε, διαπιστώνοντας πως προσφέρει πολλά για τα χρήματα που ζητά, μα φυσικά στην νέα του τιμή είναι ακόμη περισσότερο ελκυστικό - ειδικά στο κοινό που σκοπεύει να αξιοποιήσει εκτενώς τις φωτογραφικές του λειτουργίες.

Στο πλαίσιο της προωθητικής της ενέργειας η Honor προσφέρει 4 ακόμη μοντέλα smartphones σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές: το επίσης πολύ καλό Honor 10 Lite του Ιανουαρίου προς €199 (από τα €269 της αρχικής του τιμής), τα δημοφιλή Honor 8A/8S προς €139/€119 (από τις αρχικές τους τιμές των €159/€139 αντίστοιχα), καθώς και το εισαγωγικό Honor 7S προς μόλις €89 (από την αρχική του τιμή των €139). Τα μοντέλα αυτά μπορούν να βρεθούν σε όλα τα ελληνικά καταστήματα λιανικής που συνεργάζονται με την Honor και σε αυτές τις τιμές μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ