Honor: νέες προσφορές μέχρι 3/6

Μειωμένες τιμές στα Honor 9X, Band 5 αλλά και στο ολοκαίνουργιο Magic Watch 2

Μετά από την κυκλοφορία του πρώτου της laptop - στις 14 και στις 15 ίντσες - και την γνωστοποίηση των σχεδίων της για δραστηριοποίηση σε νέες κατηγορίες, η Honor διενεργεί αυτές τις ημέρες προωθητική ενέργεια με την οποία προσφέρει μερικά από τα καλύτερα νέα ή πρόσφατα προϊόντα της σε μειωμένη τιμή. Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτή με το όνομα "Live with HONOR" μπορεί να αποκτήσει κανείς το Band 5 - το activity tracker της εταιρείας που μάς άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην σχετική αξιολόγηση - προς μόλις €34.90 από τα €49.90 της κανονικής του τιμής πώλησης.

Στο πλαίσιο της ίδιας προωθητικής ενέργειας προσφέρεται το ολοκαίνουργιο Honor Magic Watch 2 (κυκλοφορίας Απριλίου) προς €159 από τα €199 που κοστίζει συνήθως. Το συγκεκριμένο smartwatch ενσωματώνει αυτόνομα λειτουργικό GPS και αποθηκευτικό χώρο 4 GB για αποθήκευση αρχείων (π.χ. μουσικής), διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής τεχνολογίας AMOLED διαγωνίου 1.4 ιντσών και είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρων. Η αυτονομία του από πλήρη φόρτιση ανέρχεται στις 2 εβδομάδες καθημερινής χρήσης και παραμένει ένα από τα ελάχιστα προϊόντα του είδους του που παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του κατόχου του.

Μέσω της προωθητικής ενέργειας "Live with HONOR", άλλωστε, μπορεί να αποκτήσει κανείς το Honor 9X - ένα από τα πληρέστερα κινητά κόστους κάτω των €300 σύμφωνα με την αξιολόγησή μας - προς €209 αντί των €269 της κανονικής του τιμής πώλησης. Όλες οι προσφορές είναι διαθέσιμες στα συνεργαζόμενα με την Honor Greece παραδοσιακά ή Δικτυακά καταστήματα και αλυσίδες τεχνολογίας, θα διαρκέσουν δε μέχρι τις 3 Ιουνίου. Εν όψει καλοκαιριού, σίγουρα άξιες προσοχής!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ