Honor: νέα smartphones, άμεσα διαθέσιμα

Τα Honor 9X Lite και Honor 8S ικανότατα και προσιτά, σε ειδική προσφορά έως τέλος Ιουνίου

Μπορεί η Honor να διέθεσε στην ελληνική αγορά πρόσφατα το πρώτο της laptop στις 14 και 15 ίντσες, και μπορεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες προϊοντικές κατηγορίες σύντομα, όμως το όνομά της το είχε ήδη καθιερώσει με smartphones που προσφέρουν κορυφαίο συντελεστή αξίας/κόστους - και αυτές τις ημέρες το αποδεικνύει ξανά με δύο καινούργια μοντέλα, το Honor 9X Lite και το Honor 8S. Το πρώτο είναι το (θεωρητικά) "μικρό αδελφάκι" του πολύ καλού 9X που είχε διατεθεί στο τέλος του 2019 - και χρησιμοποιούμε εισαγωγικά γιατί ενώ φέρει τον χαρακτηρισμό "Lite", στην πράξη δεν διαφέρει σε πολλά από τον προκάτοχό του, ζητώντας όμως λιγότερα χρήματα.

Το Honor 9X Lite στηρίζεται στον ίδιο κεντρικό επεξεργαστή και στην ίδια μνήμη λειτουργίας, η οθόνη του έχει την ίδια διαγώνιο και ανάλυση, ενώ στο διπλής διάταξης σύστημα φωτογράφισης ο κύριος φακός συνεργάζεται επίσης με αισθητήρα των 48 Megapixels. Η... sci-fi αναδυόμενη κάμερα της πρόσοψης έχει αντικατασταθεί με τοποθετημένη σε εγκοπή, και η ενσωματωμένη μπαταρία είναι κατά τι μικρότερη (3750 mAh από 4000), αλλά λειτουργικά και σε επίπεδο γενικών δυνατοτήτων το Honor 9X Lite απέχει ελάχιστα από το Honor 9X. Η τιμή πώλησής του, δε, ενώ του δεύτερου οριζόταν στα €269 του πρώτου δεν ξεπερνά τα €199 (!) αν το αγοράσει κανείς στο πλαίσιο ειδικής προσφοράς (από €219) που κάνει η Honor αυτές τις ημέρες.

Στην διάρκεια της ίδιας προωθητικής ενέργειας μπορεί να αποκτήσει κανείς και το ανανεωμένο Honor 8S - με χαμηλότερου επιπέδου τεχνικά χαρακτηριστικά βέβαια συγκριτικά με το Honor 9X Lite μα αξιοπρεπέστατα για smartphone γενικής χρήσης - προς €119 (!) μόλις από τα €139 της τυπικής του τιμής πώλησης. Πρόκειται για κόστος εξαιρετικά χαμηλό για την μεγάλη οθόνη που ενσωματώνει το 8S και τα όσα προσφέρει γενικότερα. Και για τα δύο smartphones της Honor θα διατίθενται στην μειωμένη τους τιμή έως τα τέλη Ιουνίου, οπότε όσοι και όσες ενδιαφέρονται άμεσα για νέο smartphone σε προσιτή τιμή αξίζει να τ' αναζητήσουν... χωρίς καθυστερήσεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ