Honor: ελκυστικές προσφορές Back to School

Γενναίες εκπτώσεις σε laptop, smartwatch και smartband έως και τις 20 Σεπτεμβρίου

Με την επάνοδο μαθητών στα σχολεία και φοιτητών στις σχολές η ζήτηση για συγκεκριμένα προϊόντα τεχνολογίας είναι αυτόν τον καιρό αυξημένη - και η Honor με το σύνθημα "Επιστρέφουμε" κάνει προσφορές για αυτό ακριβώς το κοινό έως και τις 20 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσά τους βεβαίως ξεχωρίζει η προσφορά για το πάρα πολύ καλό της laptop, το MagicBook, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον υψηλό συντελεστή κόστους/αξίας που η κατασκευάστρια αυτή έχει καθιερώσει στα κινητά της. Το Magicbook 14 μάς άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων την άνοιξη και είναι απολύτως κατάλληλο για την μαθητική και φοιτητική χρήση.

Για την περίοδο Back To School η Honor προωθεί σε μειωμένη τιμή τόσο το MagicBook 14 (στα €559 από €629) όσο και το MagicBook 15 (στα €559 από €599). Οι προδιαγραφές των δύο μοντέλων είναι πανομοιότυπες με την διαφορά πως σε αυτό των 15 ιντσών η οθόνη είναι προφανώς λίγο μεγαλύτερη και το χρώμα του περιβλήματος είναι μεταλλικό γκρι αντί για μεταλλικό ασημί. Την αποκλειστική διάθεση των MagicBook στην χώρα μας έχει η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος.

Σε μειωμένη τιμή (στα €159 από €199) προσφέρεται και το Magic Watch 2, το νεανικό smartwatch της Honor που με πρόσφατη αναβάθμιση λογισμικού του υποστηρίζει την χρήση του σε πάνω από 100 διαφορετικούς τρόπους άσκησης. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED διαγωνίου 1.39 ιντσών και ενσωματωμένο GPS, ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων.

Το Honor Band 5 τέλος - το οποίο επίσης μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις - προσφέρεται τις επόμενες ημέρες με γενναιότατη έκπτωση (€29.90 από €49.90) που το καθιστά ένα από τα πλέον θελκτικά fitness trackers της αγοράς αυτήν την στιγμή. Φέρει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 0.95 ιντσών και ενσωματωμένο οξύμετρο, ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων και καταγράφει καρδιακούς παλμούς σε 24ωρη βάση. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: μαύρο, μπλε, πράσινο και ροζ. Και... καλή νέα σχολική ή φοιτητική χρονιά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ