Εορταστικά δώρα; COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Δικτυακά!

Τεχνολογία για όλους με προσφορές αξιοπρόσεκτες για το καταναλωτικό κοινό - συνδρομητικό και μη

Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φέτος είναι δυστυχώς εκ των πραγμάτων πολύ διαφορετική σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν έχουμε διάθεση να αγοράσουμε δώρα για τ' αγαπημένα μας πρόσωπα ή να αξιοποιήσουμε εορταστικές προσφορές αν τυγχάνουν αρκετά ενδιαφέρουσες. Και τόσο η COSMOTE, όσο και o ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχουν φροντίσει για... ακριβώς αυτό, οι προτάσεις δώρων και οι προσφορές δηλαδή να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες ώστε να υπάρχει κάτι ταιριαστό και αξιόλογο για όλους - είτε ανήκουν στους συνδρομητές της πρώτης είτε στο ευρύτερο κοινό της δεύτερης.

Τα Δικτυακά καταστήματα και των δύο εταιρειών υποδέχονται τις γιορτές με προσφορές σε δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας από πολλές διαφορετικές κατηγορίες, σε όλες τις ζώνες τιμών. Έως και τις 10 Ιανουαρίου οι καταναλωτές θα βρουν φθηνότερα και με έως 48 άτοκες δόσεις μεγάλη γκάμα από smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι, αξεσουάρ και άλλα, τόσο στο www.cosmote.gr όσο και στο www.germanos.gr. Έχουν, δε, την δυνατότητα να κερδίσουν 10% €πιστροφή για αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο ανταποδοτικό αυτό πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας απλώς το €πιστροφή App (από την προωθητική αυτή ενέργεια εξαιρούνται μόνο τα iPhone 12/12 Pro και PlayStation5).

Ψάχνοντας δώρα και για τους δικούς μας ανθρώπους βρήκαμε στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr πολλές προτάσεις για όλους. Η σύζυγος θέλει εδώ και καιρό νέο κινητό γιατί το υπάρχον έχει πια μικρή οθόνη για τα σημερινά δεδομένα; Το νέο Motorola G9 Plus προσφέρει... "οθόνη-γήπεδο" διαγωνίου 6.8 ιντσών και ικανότατη κάμερα προς μόλις €179. Ο μεγάλος γιος ασχολείται σοβαρά με το άθλημά του και ζητά ένα smartwatch που θα τον βοηθήσει στις επιδόσεις του; Το εντυπωσιακό Huawei Watch GT 2 Pro στα €329 όχι μόνο είναι ιδανικό για άσκηση, μα συνοδεύεται από ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds για ν' ακούει την αγαπημένη του μουσική παντού.

Η μικρότερη κόρη γκρινιάζει καθημερινά γιατί θέλει να παρακολουθεί YouTube στο laptop αλλά το... "έχει πάρει αγκαζέ" ο μικρός γιος για τα μαθήματα; Το Lenovo Tab M10 Plus με €199 θα τής προσφέρει αυτά και πολλά περισσότερα. Α, και για τον κολλητό που παραπονιέται συνέχεια πως "δεν έχει καλό Internet" σε όλο το σπίτι αλλά μόνο σε δυο δωμάτια; Το D-Link Mesh COVR 1102 με €75 θα... λύσει το πρόβλημά του μια για πάντα. Ε, να μην πάρεις όμως κάτι και για σένα; Ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds+ με ακύρωση θορύβου στα €99 και... "βρήκες την ησυχία σου"!

Στο ίδιο εορταστικό πλαίσιο η COSMOTE και o ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάνουν προσφορά και διαγωνισμό αντίστοιχα. Η πρώτη κάνει δώρο απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό προς όλα τα σταθερά και κινητά εντός Ελλάδας, για 10 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές της. Με τον τρόπο αυτό τους φέρνει κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή τους συνεργάτες τους δίνοντάς τους την δυνατότητα να απολαύσουν την εορταστική περίοδο χωρίς περιορισμούς στην επικοινωνία, τη συνδεσιμότητα ή την ψυχαγωγία τους. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί οποτεδήποτε έως και τις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, από την άλλη, "τρέχει" χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μέσα από το G App, την εφαρμογή του που επιβραβεύει τους καταναλωτές για τις αγορές τους στον ΓΕΡΜΑΝΟ και όχι μόνο. Όσοι και όσες κατεβάσουν το G App στο smartphone ή το tablet τους (Android ή iOS) και κάνουν εγγραφή, συμμετέχουν στον διαγωνισμό "Naughty or Nice" λέγοντας στον Άγιο Βασίλη ποιά 3 high tech δώρα, αξίας έως €1000 θέλουν. Τρεις τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν ακριβώς τα δώρα που επέλεξαν! Ο διαγωνισμός αυτός "τρέχει" έως και τις 31/12, γι' αυτό... συμμετοχή γρήγορα και καλή επιτυχία!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ