BOX: για καφέ, για φαγητό και... όχι μόνο

Η δημοφιλής online υπηρεσία παραγγελιών επεκτείνει τις λειτουργίες της, κάνει ακόμη περισσότερα για το κοινό της

E, για την ταχύτητα κι ευκολία που χαρίζει το Internet στην... βαρετή διαδικασία της παραγγελίας φαγητού ή καφέ με τηλεφώνημα, δεν χρειάζεται να πει πολλά κανείς. Την γνωρίζουμε όλοι. Πολλά αξίζει να πει, απεναντίας, για το BOX: την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE που πριν από έναν χρόνο άλλαξε τα δεδομένα της κατηγορίας όχι μόνο κάνοντας ευκολότερη από ποτέ την αποστολή παραγγελιών με apps για κινητά και tablet, αλλά προσφέροντας και μία σειρά από δυνατότητες και προνόμια αληθινής, πρακτικής αξίας για το καταναλωτικό κοινό.

Χρησιμοποιούμε το app του BOX σε iPhone και Android tablet εδώ και πολλούς μήνες γιατί είναι, πολύ απλά, ο πιο γρήγορος τρόπος να παραγγείλει κανείς καφέ ή φαγητό από κοντινό του κατάστημα κυριολεκτικά με... πέντε tap αν το θέλει! Εκτελείς την εφαρμογή, διαλέγεις το πού βρίσκεσαι - σπίτι ή γραφείο για παράδειγμα - το app εμφανίζει τις κοντινές επιλογές σου και δεν έχεις παρά να διαλέξεις τί προτιμάς να παραγγείλεις: θα έλθει σε σένα σαν να είχες κάνει το κλασικό τηλεφώνημα, αλλά στην πράξη πιο γρήγορα. Επειδή, δε, το app "θυμάται" τις παρελθούσες παραγγελίες σου, όταν βιάζεσαι πολύ ("καφεεεεεεέ!") μπορείς απλά να επαναλάβεις μια από το ιστορικό σου και να την έχεις στον μικρότερο δυνατό χρόνο... κυριολεκτικά!


Το BOX προσφέρει φυσικά όλα τα υπόλοιπα πράγματα που περιμένεις από το καλύτερο food delivery app: να διαμορφώνεις το προφίλ σου ακριβώς όπως θέλεις εσύ, να ορίζεις συγκεκριμένα είδη κουζίνας που προτιμάς, να αξιοποιείς χρήσιμα φίλτρα στις αναζητήσεις σου, να προγραμματίζεις παραγγελίες για να γίνονται αργότερα (έως και 5 ημέρες μπροστά!), καθώς και να ενημερώνεσαι για νέα καταστήματα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. Εννοείται πως αν θέλεις να κάνεις τις παραγγελίες σου όχι με την χρήση app σε smartphone ή tablet αλλά από τον Η/Υ σου, μπορείς πάντοτε να χρησιμοποιήσεις το website του BOX (www.box.gr).

Σε όλην την διάρκεια του 2020 πάντως - που εμείς άλλοτε είμασταν γραφείο κι άλλοτε σπίτι αναγκαστικά - η COSMOTE φρόντιζε να διευρύνει τις λειτουργίες και να αυξήσει την αξία του BOX ακόμη περισσότερο: σήμερα οι χρήστες του μπορούν να παραγγείλουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 6.500 καταστήματα σε 48 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η εμβέλεια και η γκάμα των επιλογών του BOX μεγάλωσε, όμως συνεχίζει να είναι το μόνο food delivery app που επιβραβεύει τους χρήστες του με εκπτώσεις, GB δεδομένων για χρήση από τα προγράμματα επικοινωνίας τους COSMOTE, δωροεπιταγές σε πλειάδα συνεργαζόμενων brands, αλλά και πρόσβαση σε ειδικά COSMOTE Deals For You για ακόμη χαμηλότερο κόστος σε πολλές παραγγελίες τους.


Το BOX διατηρεί πάντοτε το "κοινωνικό" στοιχείο στην χρήση του, καθώς ο καταναλωτής μπορεί όχι μόνο να βαθμολογεί τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται η υπηρεσία (συμμετέχοντας έτσι στην ανάδειξη των καλύτερων), αλλά να αξιολογεί ακόμη και κάθε... πιάτο από το μενού τους και στην συνέχεια να προτείνει στους φίλους του εκείνα τα καταστήματα ή πιάτα που θεωρεί περισσότερο αξιόλογα. Για την συμμετοχή του αυτή ανταμείβεται με πόντους που αξιοποιούνται με όλους τους τρόπους επιβράβευσης που αναφέρθηκαν νωρίτερα.

Με την πρόθεση να βοηθήσει, μάλιστα, στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, το BOX φέρνει πια στην πόρτα των καταναλωτών όχι μόνο φαγητό ή καφέ αλλά και τα γενικά ψώνια του σπιτιού σε συνεργασία με τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ "Μασούτης" και "Κρητικός". Ο καταναλωτής μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα που χρειάζεται - πάνω από 10.000 κωδικοί σε κάθε μία από τις δύο αλυσίδες - στις ίδιες τιμές και με τις ίδιες προσφορές που ισχύουν στα παραδοσιακά καταστήματα "Μασούτης" ή "Κρητικός", σε πιο πολλές από 50 πόλεις πανελλαδικά. Πάντοτε εφικτή είναι και η χρήση των καρτών πιστότητας των δύο σούπερ μάρκετ (loyalty cards) για συλλογή πόντων.


Σημειώνεται πως η παράδοση των παραγγελιών από τα σούπερ μάρκετ "Μασούτης" ή "Κρητικός" γίνεται πάντοτε με ασφάλεια (ακόμη κι αυθημερόν) και η αποστολή τους προσφέρεται δωρεάν. Στο ίδιο πρόγραμμα συνεργασίας του BOX με τις προαναφερθείσες μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μάλιστα, υπάγονται πλέον και πολλά τοπικά καταστήματα: κρεοπωλεία, μαναβικής, φρούτων, delicatessen, ακόμη και ψιλικών, με τον ίδιο μηχανισμό εύκολης παραγγελίας (για την παράδοση στο σπίτι υπάρχει ελάχιστο κόστος αλλά είναι λογικού επιπέδου).

Είτε για φαγητό οποιουδήποτε είδους, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε απλώς για καφέ, είτε για τ' απαραίτητα ψώνια του σπιτιού ώστε να μην χρειάζεται η επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ, το BOX είναι ο πιο απλός, γρήγορος τρόπος παραγγελίας που έχεις πάντοτε διαθέσιμο. Οι χρήστες του μπορούν μάλιστα αυτόν τον καιρό να εκμεταλλευτούν όλα τα προνόμια που προσφέρει ούτως ή άλλως, αλλά και διάφορες ειδικές προσφορές που "τρέχουν" για την φετινή εορταστική περίοδο: αυτές περιλαμβάνουν συνεργασίες με την Coca-Cola (διπλάσιοι πόντοι κάθε Πέμπτη για κάθε παραγγελία που συνοδεύεται από Coca-Cola), τα καταστήματα Everest ή Pizza Fan, πολλαπλάσιους πόντους με τις παραγγελίες Hellmann's Menus, αλλά και extra... extra GB δεδομένων για χρήση από τους πελάτες COSMOTE ή What's up με καθημερινές παραγγελίες έως το τέλος του χρόνου. Είναι να το σκέφτεσαι;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ