Διαγωνισμός
"Πέντε διαφορετικοί μέθοδοι εκχύλισης καφέ… "

Γνωρίστε πως η κάθε μια ξεχωριστά αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ με μοναδικό τρόπο


Γνωρίζατε ότι εκτός από την κλασική καφετιέρα φίλτρου, υπάρχει το Chemex και το Siphon, για την εκχύλιση του καφέ; Και δεν είναι τα μοναδικά εντυπωσιακά gadget για να γεμίσουμε την κούπα μας με εξαιρετικό καφέ, που ταιριάζει μάλιστα με τα γούστα μας. Υπάρχουν επίσης οι αυτόματες και ημιαυτόματες μηχανές υψηλής πίεσης, το pour over, η γαλλική πρέσα και το aeropress, όπως μας ενημερώνουν οι εξειδικευμένοι Coffee Masters των Starbucks.


Κάθε μέθοδος έχει τα δικά της μυστικά και την δική της ιεροτελεστία, η οποία τονίζει με διαφορετικό τρόπο τα ξεχωριστά προτερήματα του καφέ. Στα Starbucks η έμπειρη ομάδα των Coffee Masters, ανάλογα με τις γευστικές μας επιθυμίες, μας προτείνει τον κατάλληλο τρόπο εκχύλισης. Για παράδειγμα αν θέλουμε ένα καφέ αρμονικό και ισορροπημένο μας προτείνουν τη γαλλική πρέσα, ενώ αν προτιμάμε ένα καφέ με ξεκάθαρες γεύσεις συνιστούν το siphon.

 

Διαβάστε περισσότερα

Είκοσι πέντε τυχεροί αναγνώστες του Αθηνοράματος θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν σε ένα πολύ ενδιαφέρον Σεμινάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Coffee Masters των Starbucks, θα παρουσιάσουν πέντε διαφορετικούς τρόπους εκχύλισης καφέ.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου, ώρα 19.00-20.30, στο κατάστημα Starbucks στους Αμπελόκηπους, Θεοφάνους 4, 115 23. Αρκεί να απαντήσετε σωστά στην παρακάτω ερώτηση και θα μπείτε στην κλήρωση για να συμμετάσχετε.

Οι τυχεροί που απάντησαν σωστά στην ερώτηση (απάντηση:ΣΩΣΤΟ) και κερδίζουν μία διπλή πρόσκληση για το συναρπαστικό σεμινάριο καφέ την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο κατάστημα Starbucks στους Αμπελόκηπους, Θεοφάνους 4, 115 23 στις 19:00-20:30, είναι οι εξής:

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΑΝΙΔΗΣ
ΑΝΤΖΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΥ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΦΛΩΡΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ XAΡΑ
ΒΟΒΛΑ ΜΑΓΙΑ
ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΟΡΟΜΗΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΛΗΦΡΑΓΚΗ
ΕΛΒΙΡΑ ΚΑΡΑΜΕΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΣΑΠΗ
ΚΑΛΙΤΣΑ ΠΑΝΑΤΣΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΗ ΠΑΤΣΙΟΥ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΡΑΙΛΑΣ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕΤΡΗ
ΧΑΡΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ
ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΙΧΟΥΤΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με την πρόσκλησή τους.