Mr. Fox

Μια δυνατή και πολυσυλλεκτική ομάδα ( Πάνος Κανατσούλης, Άρης Δούκας, Martin Hazell, Άγγελος Τριάντης και Λευτέρης Κεφαλάς) δημιούργησε στο κέντρο της Γλυφάδας ένα φινετσάτο all day μπαρ με άρωμα Λονδίνου και cocktails, που φέρουν την σφραγίδα του βραβευμένου Πάνου Κανατσούλη, ενώ φλερτάρουν με πολύ ιδιαίτερο και ψαγμένο τρόπο με τις κλασικές συνταγές.

Tηλ:

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Bloody Mary και το βράδυ στα μπαρ της Αθήνας

Το βαθυκόκκινο umamίσιο cocktail δείχνει να προσπερνά το brunch και να στρέφει επάνω του τα φώτα, ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/02/2023

Τα νέα αθηναϊκά brunch

Νέα μενού για να ξεκινάς με ποσέ την Κυριακή. Και όχι μόνο.

2 νέες ιδέες για φίνο barfood στην πόλη

Μιχάλης Μερζένης και Άνταμ Κοντοβάς δημιουργούν νέες κάρτες για αναβαθμισμένο «τσιμπολόγημα» σε Χαλάνδρι και Γλυφάδα.

Τα καλύτερα spots της φετινής Παραλιακής

Η αθηναϊκή ριβιέρα απλώνει τα θέλγητρά της συνθέτοντας μια σαγηνευτική βεντάλια από προτάσεις, για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: το καταγάλανο της θάλασσας να θέτει τις βάσεις για να αποδράσουμε απ’ την πόλη όταν δεν μπορούμε να την εγκαταλείψουμε.

Κοκτέιλ σε κουτάκι: Το πιο hot trend!

Η νέα τάση στο bartending θέλει funky cocktails κλεισμένα μέσα σε μεταλλικά κουτάκια, που μπορείς να τα πάρεις μαζί σου για μια βόλτα στην παραλία ή να τα παραγγείλεις για ένα cocktail party στο σπίτι. 

Δοκιμάσαμε τα νέα high-end κοκτέιλ του «Mr. Fox» στη Γλυφάδα

Η ταλαντούχα ομάδα του cocktail bar της Γλυφάδας δημιούργησε 14 ανατρεπτικές και καινοτόμες συνταγές που επαναπροσδιορίζουν τα κλασικά μέσα από σύγχρονες τεχνικές και απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς.