Κεραμείο

Πολύ επιτυχημένο, με γκρουβάτο soul, funk, jazz και reggae σάουντρακ, urban θαμώνες, επικοινωνιακή και flirty ατμόσφαιρα, χαμηλές τιμές.

Σχετικά άρθρα

Ξενυχτάμε | The Sexy Christians, Κύριος Κ. ή Blink Mike; (4-9/4)

Αυτήν την εβδομάδα ξενυχτάμε σε stand up comedy shows, χορεύουμε ιδρωμένο rock ‘n’ roll, ακούμε ροκιές με ελληνικό στίχο, ενώ δεν χάνουμε ένα ολοήμερο vinyl πάρτι με groovy χαλαρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
04/04/2019

Βγήκαμε στην urban γειτονιά του Μεταξουργείου

Μια πολυσυλλεκτική γειτονιά, που απαρτίζεται από μισελενάτα εστιατόρια δίπλα σε φτηνά ρακομελάδικα, παραδοσιακούς καφενέδες κι εξειδικευμένα cocktail bars παρέα με καθαρόαιμα ποτάδικα.

Ο χάρτης της jazz στην Αθήνα: 20 spots που γκρουβάρουν την πόλη

Συναντήσαμε ορκισμένα underground λαϊβάδικα, μιλήσαμε με μουσικούς παραγωγούς και ιδιοκτήτες ιστορικών τζαζοστεκιών της πόλης και ταξιδέψαμε στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης... όλα σε ένα κονσεπτικό tour –ντεζαβού του Μεσοπολέμου.

Τα live της εβδομάδας: 8-14/9

Οι προτάσεις της εβδομάδας στις μουσικές σκηνές και τα live bars της πόλης.

Οι sui generis πιάτσες του Κεραμεικού και του Μεταξουργείου

Λίγο πιο πέρα από τις δημοφιλείς νυχτερινές πιάτσες της πόλης, δύο γειτονιές­ που –ενάντια στα προγνωστικά– δεν έχουν δει το πυροτέχνημα της μόδας να εκτοξεύεται από πάνω τους υποδέχονται νέες αφίξεις και φιλοξενούν κάποια από τα πιο sui generis μαγαζιά της πόλης.

Κεραμείον

Αντίδοτο στην τυποποίηση της διασκέδασης, το ρουστίκ μπαράκι της οδού Πλαταιών είναι πάντα χαλαρό, ανθρώπινο και γεμάτο.