Rock & Roll

Στο ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησε το 1987 επέστρεψε το αγαπημένο bar-restaurant. Το αναθεωρημένο σενάριο συνδυάζει παλιά και νέα στοιχεία: ο πολυέλαιος στη θέση του, οι μουσικές ροκ, με γνωστούς παραγωγούς να εναλλάσσονται στην κονσόλα, ποτά, κοκτέιλ, μοδάτο κοινό και κουζίνα με πολυσυλλεκτική διάθεση από τον Χριστόφορο Πέσκια.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Σάβ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Το esthete concept του Αλέξανδρου Χριστόπουλου επιστρέφει

Ο κοσμοπολίτης Dj έρχεται για ένα δυνατό event στο "Rock n Roll Athens".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/02/2024

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε ένα mystique event

Ο κοσμοπολίτης DJ σε ένα ακόμα δυνατό event, στο "Rock n Roll Athens".

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

Γιορτές στα party restaurants της πόλης

Από κλαμπάτα beats μέχρι latin ρυθμούς κι από ελληνικά hits μέχρι πολυσυλλεκτικά feelgood vibes, τα party εστιατόρια της πόλης μάς κλείνουν τραπέζι για γιορτές με upbeat αίσθηση και μπόλικη από την κοινωνικότητα που μας έλειψε στα περσινά Χριστούγεννα.

Το «Rock & Roll» επιστρέφει στο... μέλλον

Πρώτες εντυπώσεις από το θρυλικό μπαρ κι εστιατόριο του Κολωνακίου που ξανάνοιξε τις πόρτες του στη Λουκιανού έτοιμο να αναμετρηθεί (και) με... τον εαυτό του.

Mainstream και κλασικό, το Κολωνάκι είναι πάλι εδώ!

«Πάμε πλατεία ξανά;» Το Κολωνάκι έχει κάνει comeback, ξαναζωντανεμένο από στιλάτα μαγαζιά στο ύφος της αστικής του παράδοσης αλλά και από τα υψηλά ντεσιμπέλ που βγαίνουν από mainstream χώρους.