Foundry Rooftop Garden (The)

Πίτσα, πλατό «πικνίκ», κοκτέιλ και κρασιά στην ταράτσα του ξενοδοχείου «The Foundry», σε έναν πραγματικό κήπο με πάνω από 30 διαφορετικά είδη φυτών, δέντρων και βοτάνων.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

"The Rooftop Garden @ The Foundry Suites Athens": Η πιο speakeasy ταράτσα κλείνει τα πέντε και το γιορτάζει!

Ο πανέμορφος κήπος στο rooftop του "The Foundry Suites Athens" στου Ψυρρή γιορτάζει φέτος τα πέντε του χρόνια με μοναδικά happenings, γεύσεις και τα 10 best sellers cocktails του να πρωταγωνιστούν στον κατάλογό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/06/2023

Ο Άγγελος Πεντάρης σε μια ακόμα "Drum Up the Volume" βραδιά

Το "The Foundry Suites Athens" φιλοξενεί μια tailormade εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά για τους επισκέπτες της κατάφυτης ταράτσας του.

Το "The Foundry Rooftop" ανεβάζει εντάσεις με τον Άγγελο Πεντάρη

Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys και 2Pac συναντούν Taylor Swift, Dua Lipa και Lizzo, σε μια βραδιά με διασκευές και remixes κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών, από τον νεαρό drummer με τη συναρπαστική ιστορία ζωής.

Ανεβάζοντας την μπάρα: 12 έξοχα μπαρ σε αθηναϊκές ταράτσες

Αν ανήκεις σε εκείνους που πιστεύουν πως η Αθήνα μοιάζει ομορφότερη από ψηλά, με ένα cocktail στο χέρι, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές.

8 ταράτσες για όλα τα γευστικά γούστα

Έθνικ και γκουρμέ, μερακλίδικες και λουξ, νέες και σταθερές αξίες: όσο ο αττικός ουρανός φορά τα… λαμπερά του, σκαρφαλώνουμε στα ψηλά της πόλης, χαζεύοντας τη θέα από τις ταράτσες της.