Gazi College

Μοντέρνο, καλόγουστο, νεανικό all-day concept, με «σχολικό» στιλ, μοιρασμένο σε τρία νεανικά και δημοφιλή στέκια στο Γκάζι, στον Πειραιά και στην Γλυφάδα τη σκηνογραφία των οποίων υπογράφει το αρχιτεκτονικό δίδυμο Γαβαλάς - Μουρίκης παίζοντας με τις έννοιες της παιδικότητας και της ανάμνησης. Χαρούμενη διάθεση από το πρωί μέχρι το βράδυ, καφές, πρωινά, σάντουιτς, burgers, πίτσα, ζυμαρικά και κοκτέιλ. Tραπεζάκια έξω.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€12 - €14

Σχετικά άρθρα

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Πειραιά των αντιθέσεων και των προοπτικών

Ο Πειραιάς διαθέτει κλασικά και νέα σημεία αναφοράς για έξοδο, ενώ διαμορφώνει με υπομονή το νέο οικιστικό και πολιτιστικό πρόσωπό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΒΟΥΛΑΛΑς
31/07/2017

10 σενάρια εξόδου σύγχρονα, casual και νεανικά

Mοντέρνα εικονογράφηση, ζωντάνια, κινητικότητα, μπάρα, τραπέζι, τάπας, σνακ, ψαγμένα πιάτα, κοκτέιλ, μουσικά χάπενινγκ όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες. Σε αυτά τα μαγαζιά χτυπάει κάρτα η νεολαία – όχι ότι αποκλείονται και οι μεγαλύτεροι...

Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir των easy listening διασκευών εμφανίζονται στο all-day στέκι της Γλυφάδας (5/5) και του Πειραιά (6/5).

Κολεγιακά Χριστούγεννα στο... «Gazi College»

Με live, DJ parties και πρωτοχρονιάτικο brunch γιορτάζει το «Gazi College» στη Γλυφάδα, τον Πειραιά και το Γκάζι – για στιγμές ανάπαυλας όλο και κάποιο αντίτυπο της «Χριστουγεννιάτικης ιστορίας» θα βρείτε στη βιβλιοθήκη τους. 

«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας

Πρωτάνοιξε στο Γκάζι, επεκτάθηκε στον Πειραιά και πριν από λίγο καιρό απέκτησε ακόμη μία νότια έδρα στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Γλυφάδα, δημιουργώντας έτσι μια ζωντανή, νεανική all day τριπλέτα.

«Gazi College» και στη Γλυφάδα

Ο νεανικός all-day χώρος της οδού Περσεφόνης, αφού ενδιαμέσως επεκτάθηκε στο Πασαλιμάνι, «τριτώνει» ανοίγοντας το νέο του… τμήμα στις 10/10 στη Γρηγορίου Λαμπράκη της Γλυφάδας.

Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.