7 χρόνια "Barelle" με ένα μοναδικό πάρτι

Το αγαπημένο στέκι του Νέου Ηρακλείου έχει γενέθλια και το γιορτάζει με παλιούς και νέους φίλους.

Barelle Νέο Ηράκλειο

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το "Barelle" έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπημένα spots της περιοχής του Νέου Ηρακλείου, παρότι βρίσκεται -όπως συνηθίζουμε να λέμε- "εκτός πιάτσας". Ο πολύ ποιοτικός καφές του είναι σίγουρα ένας από αυτούς, όπως και οι προσεγμένες προτάσεις για light lunch που επενδύουν στην απλότητα και την αγνότητα ή ακόμη και τα φροντισμένα signature cocktails του.

Barelle Νέο Ηράκλειο 3

Είναι από εκείνα τα μέρη βλέπεις, που έχουν μία γοητευτική πρόταση για κάθε στιγμή της ημέρας, μετατρέποντας ακόμη και τις πιο δύσκολες χρονικές συγκυρίες της εβδομάδας σε αφορμές για να ξεφύγεις, να ηρεμήσεις, να απολαύσεις και να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα σε ένα περιβάλλον που μεγιστοποιεί την εμπειρία.

Barelle Νέο Ηράκλειο 4

Κυρίως όμως, το "Barelle" θεωρείται ξεχωριστό χάρη στη ζεστή του ατμόσφαιρα και την αίσθηση οικειότητας που αβίαστα προσφέρει σε παλιούς και νεότερους επισκέπτες του. Βασικά συστατικά άλλωστε ώστε ένα μέρος να αποκτήσει, αρχικά, δημοφιλία και, μετέπειτα, να γίνει στέκι. Αληθινό στέκι.

Barelle Νέο Ηράκλειο 1

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, το "Barelle" σβήνει 7 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και φροντίζει να το γιορτάσει καταλλήλως: Ο μουσικός παραγωγός του Best 92.6 Πάνος Λάκατζης θα βρεθεί στα decks του από τις 21.00 έως τη 1.00, για να ντύσει με κεφάτους ήχους μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά, διασκεδάζοντας μαζί με τους φίλους του "Barelle".

barelle new

Barelle extra


Info

Μαρίνου Αντύπα 88, Νέο Ηράκλειο

Τηλ. 210 2772800

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η under the radar μπάρα του "Rumble Fish"

Στη Μαυρομιχάλη και τα χαμηλά των Εξαρχείων, κάπου ανάμεσα σε jazz και dive bar, συναντάς ένα από εκείνα τα μέρη που γίνονται εύκολα στέκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/12/2023

Το Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει στις 8 και 9 Δεκεμβρίου

Tο μεγαλύτερο και πιο premium event για ρούμι και ουίσκι επανέρχεται σε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά στο κέντρο της Αθήνας.

Οι spritzeriες των Αθηνών

Τα μέρη όπου γράφονται μικρές ιστορίες ιταλιάνικου μπονβιβερισμού γύρω από (πολλά) ποτήρια με εκλεκτά aperitivi, συνοδεία νόστιμων εδεσμάτων.

Αυτή την εβδομάδα, πίνουμε Old Fashioned

Το Woodford Reserved Old Fashioned Week τρέχει έως και τις 3 Δεκεμβρίου.

Τα premium mixers Savortails και ένα άμεσο update στο ποτό σου

Το 'Highlight Your Spirit' είναι μία υπόσχεση που εκπληρώνεται, μέσα από τα craft προϊόντα της Savortails.

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε ένα mystique event

Ο κοσμοπολίτης DJ σε ένα ακόμα δυνατό event, στο "Rock n Roll Athens".

Τα Schweppes exclusive cocktail seminars από αυτούς που τα έζησαν

Τρεις αναγνώστες του 'α' μιλούν για την #BornSocial εμπειρία που βίωσαν μαζί με το Schweppes, στο 'Beauty Killed The Beast'