Το θεματικό party Brown Hotels x Lakis Gavalas επιστρέφει και ανεβάζει τους παλμούς διασκέδασης στην καρδιά της πόλης!

Στο Rooftop του ξενοδοχείου Lighthouse Athens επιστρέφει ξανά την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, το πιο glamorous party της πόλης με οικοδεσπότη τον Λάκη Γαβαλά και με ελεύθερη είσοδο.

Brown Hotels x Lakis Gavalas
   

Ήχοι, εικόνες, χρώματα, μουσικές, ρυθμός, χορός συνθέτουν το τέταρτο θεματικό party Brown Hotels x Lakis Gavalas που μας υποδέχεται σε μια ξεχωριστή Αncient Greece βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και φαντασία την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Και επειδή party χωρίς μουσική δεν γίνεται η κορυφαία dj - performer Xenia Ghali υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό show που θα γίνει σίγουρα talk of the town. 

Τα θεματικά party Brown Hotels x Lakis Gavalas έχουν κάνει ήδη αίσθηση στην πόλη προσφέροντας αξέχαστα αθηναϊκά βράδια με στιλ και glamour με  φευγάτα concepts που κυμαίνονται από το cabaret ως το summer pool living.   

LAKIS GAVALAS x BROWN HOTELS

Edgy, τολμηρός και με σκέψη out-of-the-box, ο Λάκης Γαβαλάς ενσαρκώνει απόλυτα το DNA των Brown Hotels, τα οποία αγκαλιάζουν όλα τα νέα κινήματα πριν γίνουν τάσεις, είναι inclusive και σκέφτονται διαφορετικά. Ανατρεπτικός Λάκη Γαβαλάς, DJ Set by Xenia Ghali και άφθονα καλοκαιρινά cocktails συνθέτουν, λοιπόν, το πιο hot summer event που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε, και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο!

Ιδανική έδρα το Lighthouse Athens που με τα baroque και τα urban στοιχεία στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 3 στο κέντρο της πόλης, επαναπροσδιορίζει όχι μόνον την έννοια της φιλοξενίας αλλά και της διασκέδασης. Πιστό στην επιθυμία των ιδρυτών της αλυσίδας Brown Hotels, των hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της, το Lighthouse Athens, με τολμηρή ματιά στο ντιζάιν θα σας εντυπωσιάσει ήδη από την είσοδο! 

Για πληροφορίες και κρατήσεις
Tel:  693 66 82 487 / email: party.greece@brownhotels.com
www.brownhotels.com/party
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

'Gajah': Στον εξωτισμό ενός viral μυστικού νησιού

Γιατί όλοι μιλούν για το πολύ ιδιαίτερο bar restaurant του Πειραιά;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/07/2022

Το Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε έναν φανταστικό χώρο και με το καθιερωμένο Premium Lounge για τους πιο απαιτητικούς.

Μία γιορτή του Gin στο "Λοκάλι"

Mία από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης υποδέχεται και φέτος τα Local Juniper Meetings.

Επόμενος σταθμός: "Pathos"

Η DJ Carlita μας ταξιδεύει στον κόσμο μέσο Ίου.

''Κλουβί'': Στα Πετράλωνα το στέκι δεν αλλάζει

Αυθεντικά vibes πόλης με τη συνοδεία χαρακτηριστικών κοκτέιλ.

Ανεβάζοντας την μπάρα: 12 έξοχα μπαρ σε αθηναϊκές ταράτσες

Αν ανήκεις σε εκείνους που πιστεύουν πως η Αθήνα μοιάζει ομορφότερη από ψηλά, με ένα cocktail στο χέρι, τότε διαβάζεις τις σωστές γραμμές.