Το θεματικό party Brown Hotels x Lakis Gavalas επιστρέφει και ανεβάζει τους παλμούς διασκέδασης στην καρδιά της πόλης!

Στο Rooftop του ξενοδοχείου Lighthouse Athens επιστρέφει ξανά την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, το πιο glamorous party της πόλης με οικοδεσπότη τον Λάκη Γαβαλά και με ελεύθερη είσοδο.

Brown Hotels x Lakis Gavalas
   

Ήχοι, εικόνες, χρώματα, μουσικές, ρυθμός, χορός συνθέτουν το τέταρτο θεματικό party Brown Hotels x Lakis Gavalas που μας υποδέχεται σε μια ξεχωριστή Αncient Greece βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και φαντασία την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 8 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Και επειδή party χωρίς μουσική δεν γίνεται η κορυφαία dj - performer Xenia Ghali υπόσχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό show που θα γίνει σίγουρα talk of the town. 

Τα θεματικά party Brown Hotels x Lakis Gavalas έχουν κάνει ήδη αίσθηση στην πόλη προσφέροντας αξέχαστα αθηναϊκά βράδια με στιλ και glamour με  φευγάτα concepts που κυμαίνονται από το cabaret ως το summer pool living.   

LAKIS GAVALAS x BROWN HOTELS

Edgy, τολμηρός και με σκέψη out-of-the-box, ο Λάκης Γαβαλάς ενσαρκώνει απόλυτα το DNA των Brown Hotels, τα οποία αγκαλιάζουν όλα τα νέα κινήματα πριν γίνουν τάσεις, είναι inclusive και σκέφτονται διαφορετικά. Ανατρεπτικός Λάκη Γαβαλάς, DJ Set by Xenia Ghali και άφθονα καλοκαιρινά cocktails συνθέτουν, λοιπόν, το πιο hot summer event που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε, και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο!

Ιδανική έδρα το Lighthouse Athens που με τα baroque και τα urban στοιχεία στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 3 στο κέντρο της πόλης, επαναπροσδιορίζει όχι μόνον την έννοια της φιλοξενίας αλλά και της διασκέδασης. Πιστό στην επιθυμία των ιδρυτών της αλυσίδας Brown Hotels, των hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, να δημιουργούν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους ταξιδιώτες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά επανασυστήνουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της, το Lighthouse Athens, με τολμηρή ματιά στο ντιζάιν θα σας εντυπωσιάσει ήδη από την είσοδο! 

Για πληροφορίες και κρατήσεις
Tel:  693 66 82 487 / email: party.greece@brownhotels.com
www.brownhotels.com/party
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.