Νέο

Yupiyaya warm-up party στο Ρομάντσο

Πριν δονήσει τη Δονούσα, το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ Yipiyaya κάνει ζέσταμα την Κυριακή 20 Μαΐου με pre-party στην ταράτσα του Ρομάντσο.

Την Κυριακή 20 Μαΐου το κέντρο της Αθήνας θα μυρίσει πέλαγος Κυκλάδων, με το Yupiyaya 2018 να φέρνει αέρα από Αιγαίο στην γοητευτική ταράτσα του Ρομάντσο: το φεστιβάλ που κάθε καλοκαίρι δονεί τη Δονούσα μετατρέποντας τον Κέδρο σε επίκεντρο του καλοκαιρινού party moood, την Κυριακή 20 Μαΐου θα ζεστάνει τα decks και τους φετινούς καλεσμένους του με ένα ξεσηκωτικό warm-up party.

Στα πλαίσια του Yupiyaya, oι δημοφιλέστεροι DJs του εγχώριου στερεώματος και μια εκλεκτική λίστα ζωντανών εμφανίσεων από μερικούς απ’ τους πιο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, μετατρέπουν κάθε χρόνο την παραλία του Κέδρου στο μαγευτικό σκηνικό ενός αξέχαστου τριημέρου. Είναι προφανές λοιπόν, ότι με αρκετούς από τους guests του Yupiyaya 2018 να αναλαμβάνουν τα decks στην ταράτσα του Ρομάντσο, η βραδιά εγγυημένα θα τραβήξει μέχρι τις μικρές ώρες της νύχτας. Η δωρεάν είσοδος του πάρτι θα ανοίξει στις 7 το απόγευμα.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Bars & Clubs

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης