Διαγωνισμός

Το THE PASS by Schweppes ετοιμάζει μια μοναδική κινηματογραφική avant premiere μόνο για τα μέλη του

Ύστερα από οκτώ ήδη ολοκληρωμένους διαγωνισμούς και περισσότερους από εκατό νικητές να έχουν απολαύσει δώρα, πλούσιες εμπειρίες στην πόλη και προνόμια από το premium club του Schweppes, το THE PASS by Schweppes κάνει ένα βήμα παρακάτω με μία κινηματογραφική παράσταση (και μάλιστα avant premier) αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του.

To «Crooked House», το βρετανικό φιλμ μυστηρίου βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα της Agatha Christie, προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα μέλη του THE PASS by Schweppes θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη στιλιζαρισμένη υπόθεση εγκλήματος, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας, στο θερινό κινηματογράφο «Αλεξάνδρα» (μετρό Χολαργού). Στα σκηνοθετικά χέρια του Γάλλου Gilles Paquet-Brenner, το σενάριο ακολουθά τον ντετέκτιβ Charles Hayward σε ένα ανατρεπτικό κουβάρι που ξεκινά με τη δολοφονία ενός αδίστακτου κρίσου. Τρεις γενιές της οικογένειας μπαίνουν κάτω από τον κατασκοπικό μικροσκόπιο, σε ένα σερί αποκαλύψεων που ξεκινά από την εγγονή του θύματος και στο τέλος δεν αφήνει κανένα στο απυρόβλητο.

Μετά από τη μεγάλη κλήρωση για την παράσταση «Άμλετ» που γέμισε το θέατρο «Άνεσις» με μέλη του premium club, το THE PASS by Schweppes φέρνει ακόμα ένα ξεχωριστό ραντεβού αποκλειστικά για τα μέλη του. Εκατόν πενήντα διπλές προσκλήσεις κληρώνονται για την παράσταση στις 25 Ιουνίου (9 μ.μ.), ενώ ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις και προνόμια επιφυλάσσονται για το μέλλον.

Για να εξασφαλίσεις τα προνόμια που προσφέρει το THE PASS by Schweppes, το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να γίνεις μέλος. Απάντησε σωστά στις σύντομες ερωτήσεις, απόκτησε την κάρτα μέλους και μείνε ενήμερος για τους νέους διαγωνισμούς που ανακοινώνονται.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

 • THEODORA PIKOULI πριν από 5 μήνες

  Ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την καλλιτεχνική ζωή της πόλης μας!!!

 • ΧΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ πριν από 5 μήνες

  Σας ευχαριστουμε για τους διαγωνισμόυς.

 • Κορίνα πριν από 5 μήνες

  Τέλεια!!!

 • ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΚΑΛΗ πριν από 5 μήνες

  Θα είναι μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία!

 • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ πριν από 5 μήνες

  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ