Νέα

Το «Λοκάλι» την έκανε ταράτσα!

Από -

Αυτό που αξίζει περισσότερο τη βόλτα κάθε καλοκαίρι στην Αθήνα είναι κάτι καταπράσινες αυλές, κήποι και ταράτσες που χαίρεσαι να ανακαλύπτεις στα πιο απίστευτα σημεία. Ένα από αυτά είναι και το «Λοκάλι» στου Ψυρρή, το οποίο μόλις επεκτάθηκε στην ταράτσα και πλέον κοιτάζει αφ’υψηλού την καταπράσινη αυλή του και ατενίζει ορίζοντα.

Έστησε την μπάρα του, κρέμασε πολύχρωμα λαμπιόνια και έγινε ένα καθαρόαιμο open air bar για να πίνεις τα ποτά σου το φετινό καλοκαίρι. Μαζί με την ταράτσα έκανε πρεμιέρα και ο νέος καλοκαιρινός κατάλογος με νόστιμα, εξωτικά κοκτέιλ με φρέσκα υλικά. Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στη νέα frozen κατηγορία, στα δροσερά highballs και στα κλασικά με ή χωρίς twist, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με το κλασικό hot dog, αλλά και 3 τυλιχτά (με χοιρινό, κοτόπουλο ή vegan).

Η ταράτσα του «Λοκάλι» λειτουργεί καθημερινά από τις 7 μ.μ., ενώ για μία ώρα, μέχρι τις 8 μ.μ. και αποκλειστικά για την ταράτσα, ισχύει happy hour με όλα τα απλά ποτά να κατεβαίνουν στα € 5 και όλα τα κοκτέιλ στα € 6.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Bars & Clubs