Φεστιβάλ

Το Athens Rum and Whisky festival επιστρέφει στο Hilton

Από -

Για δυο ημέρες, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η εξωτερική πισίνα και οι κάτω αίθουσες του Hilton θα γεμίσουν με εξωτικές ετικέτες ρούμι και σοφιστικέ brands ουίσκι. Για δεύτερη χρονιά το Athens Rum και Whisky Festival, που συνδιοργανώνουν το ελληνικό Diffords Guide και το βραβευμένο Baba Au Rum, επιδιώκουν να μας βάλουν στον κόσμο των δημοφιλών αποσταγμάτων, με διασκεδαστικό και πρωτοποριακό τρόπο.

Να είστε προετοιμασμένοι για πολλές δοκιμές και σεμινάρια και τις δυο μέρες. Από τις 14.00 έως 22:00 θα έχετε αρκετό χρόνο για να βουτήξετε σε κλασικές ετικέτες και να ανακαλύψετε σπάνιες και premium εκδοχές και από τις δυο κατηγορίες.

Μην χάσετε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις premium και super premium φιάλες, το pop up bar που θα είναι στημένο δίπλα στην πισίνα, την ευκαιρία να μιλήσετε με τους ειδικούς για τους τρόπους απόλαυσης και τους συνδυασμούς, που θα γίνουν με σοκολάτα και πούρα. Από τις εκδηλώσεις σημειώστε επίσης τα μαθήματα για να φτιάξετε μόνοι σας κλασικά cocktails με ρούμι και ουίσκι.

iAthens Rum και Whisky Festival | Hilton | 21-22 Σεπτεμβρίου 2019 | Μονοήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου € 15 (περιλαμβάνει ένα cocktail), Διήμερο εισιτήριο γενικής εισόδου €20 ευρώ (περιλαμβάνει δυο cocktail), Premium για μια ημέρα για ένα άτομο στα €30 (είσοδο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις luxury ετικέτες, 5 κουπόνια για premium ετικέτες, 1 cocktail), Premium για μια ημέρα για δυο άτομα στα €50 ( είσοδο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 6 κουπόνια για premium ετικέτες, 2 cocktail)