Νέα

«Stilvi»: Κάτι νέο λαμπυρίζει στη Νάουσα της Πάρου

Από -

Η «Stilvi» είναι το νέο εγχείρημα της ομάδας του «The Dalliance House» και του «Mr Peacock», που συνδυάζει τη σύγχρονη κουζίνα με πολύ ενδιαφέρουσες μείξεις. Το μαγαζί, που φέρει την υπογραφή σχεδιασμού της Blossom, έχει ενσωματωθεί πλήρως με το σκηνικό της Νάουσας. Αυτό που ξεχωρίζει αμέσως είναι η minimal αυλή του, η οποία είναι ντυμένη στα λευκά κάνοντας ένα ενδιαφέρον contrast με τα χρώματα των λουλουδιών και το ακατέργαστο ξύλο των επίπλων.

Η λίστα με τα cocktails είναι άκρως νόστιμη και καλοκαιρινή. Από τις signature επιλογές δοκιμάσαμε το πολύ δροσερό Coco Mango, με τεκίλα, καρύδα, mango και το μυστικό της επιτυχίας το αλάτι. Επίσης βρήκαμε πολύ καλό το Sex on the Beach: Το θρυλικό cocktail στα beach bars των 90s έχει αποκτήσει περισσότερη φινέτσα και μια απίστευτη ισορροπία. Πολύ ενδιαφέρον έχουν οι προτάσεις με ελληνικά αποστάγματα, όπως είναι η Greek Paloma με τσίπουρο και η Parian Mairy με ούζο.

Στην ενότητα του φαγητού ο ταλαντούχος σεφ του «The Dalliance House» Βασίλης Τζίμας έχει δημιουργήσει ένα μενού που ισορροπεί πολύ καλά ανάμεσα στις ελληνικές, μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις. Πολύ αρωματική είναι η ελληνική σαλάτα με κρέμα ντομάτας με μαστίχα. Από τα ορεκτικά ξεχωρίσαμε τη σφυρίδα ceviche, με το πρωτότυπο πουρέ πράσινης ελιάς και το δυνατό απάκι κοτόπουλο στο συνδυασμό του με την μαρμελάδα φάβα. Στα κυρίως, στα οπωσδήποτε της δοκιμής, είναι το καρέ αρνιού σε τραγανή κρούστα μυρωδικών, με πουρέ από ρεβίθια. Αξίζει να παντρέψετε τα πιάτα με τα cocktails ή να ζητήσετε τη λίστα των κρασιών. Η κάβα είναι πολύ ενημερωμένη και περιέχει ιδιαίτερες ετικέτες από όλη την Ελλάδα και τον διεθνή αμπελώνα.

i«Stilvi» | Νάουσα, Πάρος | 22840 53204