Νέα

Πρεμιέρα για το «Faust» την Παρασκευή και 13

Athens Shibari
Athens Shibari

Παρασκευή και 13 ανοίγει τις πόρτες του το «FAUST Bar-Theatre-Arts» και μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν, υποδεχόμενο τους φίλους του με μια σειρά από δυναμικές εμφανίσεις ξεχωριστών καλλιτεχνών, ιδιαίτερα live parties, σειρά από διακεκριμένους DJs και την κάβα του σε πλήρη ανάπτυξη, με premium ποτά και ευφάνταστα cocktails να δίνουν μεθυστική γεύση στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του.

Οι αγαπημένος πολυχώρος του κέντρου γιορτάζει την έναρξη της σεζόν με τρία ξεχωριστά back to back events, ξεκινώντας με μια rock-n-roll και rockabilly έκρηξη την Παρασκευή, στους ρυθμούς των DK & The Band και την παρέα των Steamrollers να μας δείχνουν τα βήματα για μια βραδιά που θα μας μεταφέρει στα '50s. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30 μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Long 3 και Pepe Frantik
Long 3 και Pepe Frantik

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, σειρά παίρνουν τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας «Above the Hood», Long 3 και Pepe Frantik, που έρχονται με φόρα από την Θεσσαλονίκη να μας υπενθυμίσουν γιατί αποτελούν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα της ελληνικής ραπ σκηνής. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30μμ με είσοδο στα €8.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου το «Faust» ξεκινά τα μηνιαία ραντεβού του με την ομάδα Athens Shibari, εγκαινιάζοντας μια σειρά από events αφιερωμένα στην τέχνη του ιαπωνικού δεσίματος, που θα φέρουν στον χώρο του «Faust» μερικούς από τους καλύτερους shibari performers της Ευρώπης. Σ’ αυτό το πρώτο event, το «Faust» υποδέχεται τον Canis Lupus με την χαριτωμένη παρτενέρ του Petite Pretzel από το Λονδίνο, ενώ μαζί τους στην σκηνή θα βρίσκονται οι εξέχοντες εγχώριοι καλλιτέχνες Alexis D και May June. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.30μμ με είσοδο στα €7.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Bars & Clubs