Νέα

Πώς συνδυάζεται η τζαζ της Νέας Ορλεάνης με ένα φιλί για καλό σκοπό;

Η τζαζ όπως και το Southern Comfort γεννήθηκε στα πανδοχεία της Νέας Ορλεάνης για να γεφυρώσει την επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους που τα κατοικούσαν. Κάπως έτσι και το ιστορικό αμερικάνικο ουίσκι, συνδέει εκείνους που επιλέγουν το φρουτώδες, αρωματικό ποτό και μετατρέπει τώρα αυτή τη σχέση σε μια ωφέλιμη ενέργεια για την Κιβωτό του Κόσμου.

Κάθε φιλί ή αποτύπωμα αποκτά πλέον τη δύναμη να ενισχύσει μητέρες και παιδιά σε ανάγκη. Πλήθος γνωστών, ζευγαριών και μη, έχει ήδη συμμετάσχει στην ενέργεια, χάρη στα special events του Southern Comfort και έχει βάλει το πρώτο λιθαράκι. Για να συμβάλεις κι εσύ στη χρηματοδότηση του φιλανθρωπικού οργανισμού αρκεί να ψάξεις για τα μπαρ που φιλοξενούν το κοκτέιλ «Southern Kiss». Θα τα αναγνωρίσεις είτε από τους νέους που αναλαμβάνουν να σε ενημερώσουν για τη δράση αυτή είτε ψάχνοντας εδώ για τα μαγαζιά που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Η Νέα Ορλεάνη συμπυκνώνεται στο ποτήρι σου, μαζί με Cointreau, φρέσκο χυμό λάιμ, φύλλα δυόσμου ή μέντας και sprite, σε μία αναζωογονητική μείξη και ένα ειδικά σχεδιασμένο ποτήρι, που περικλείει την ενέργεια του αμερικανικού νότου. Παράλληλα, το φιλί σου ή το αποτύπωμα στον ειδικό καμβά του Southern Comfort προσφέρει στη συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, το οποίο θα ενισχύσει τις δράσεις ενός εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Τέλος, το photo backdrop στην είσοδο του καταστήματος θα φιλοξενήσει τη δική σου ινσταγκραμική φωτογραφία με hashtag #southernkiss, για να ενημερώσεις με τη σειρά σου για τη συμμετοχή σου στη δράση αυτή, ενώ ένα συλλεκτικό μπλουζάκι «A kiss for a good reason» θα είναι το αναμνηστικό της βραδιάς. Βρες εδώ τα μπαρ που συμμετέχουν στην ενέργεια, μέχρι και το Δεκέμβριο του 2019, και χάρισε ένα φιλί για καλό σκοπό!