Νέα

«Omma»: Το νέο μπαρ της Τήνου μαγνητίζει το βλέμμα

Από -

«Όμμα» στα αρχαία Ελληνικά είναι το μάτι, δίνοντας το όνομά του στο νέο τηνιακό bar που μαγνητίζει το βλέμμα με τη συγκλονιστική του θέα. Μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου –ή μάλλον το όμμα σου- θαυμάζεις τις μοναδικές ομορφιές του νησιού.

Η ομάδα του «Old Dog» από την Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο σημείο σε ολόκληρη την Τήνο. Πέρα από την προνομιούχα θέση, που σε χαλαρώνει απίστευτα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και στην αρχιτεκτονική/διακόσμηση από την 9 – Design. Ο χώρος είναι εμπνευσμένος από τους διάσημους περιστεριώνες της Τήνου, με το πανέμορφο ακατέργαστο ξύλο να κυριαρχεί στο χώρο.

Η ίδια προσοχή στην παράδοση και στα προϊόντα της Τήνου έχει δοθεί στις γευστικές προτάσεις. Ο σεφ Θοδωρής Παυλόβ έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον μενού, στο οποίο πρωταγωνιστούν τα τηνιακά υλικά, όπως είναι τα τυριά, η κάππαρη, τα αλλαντικά και η αγκινάρες. Τα cocktails που επιμελείται ο Παναγιώτης Καναβέτας και είναι εμπνευσμένα από τις 9 μούσες, συνδυάζοντάς με πιάτα που σου προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία. Αναζητήστε τις μείξεις με πετιμέζι ή μαρμελάδα ντομάτα και τα ανάλογα pairings τους για να πάρει μια δυνατή γεύση από Τήνο.

i«Omma» | Λεωφόρος Τριποτάμου, Τήνος | 223026673