Διαγωνισμός

Οι Tale of Us στο «Island» – Κερδίστε προσκλήσεις

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τις εβδομαδιαίες residence εμφανίσεις του στο «Hi Club» της Ibiza, όπου και παρουσιάζουν τα top selling διεθνή concept parties AFTERLIFE, οι Tale of Us επιστρέφουν στην Αθήνα την Κυριακή 28 Ιουλίου, για να υπενθυμίσουν στο ελληνικό κοινό τους, γιατί θεωρούνται ένα παγκόσμιο φαινόμενο της ηλεκτρονικής μουσικής. Ένα από τα πιο δυναμικά acts των τελευταίων ετών, το δίδυμο από την Ιταλία θα χορέψει την αθηναϊκή ριβιέρα με ένα melodic techno set, που θα παρασύρει στα beats του το εκλεκτικό crowd του «Island», από τη δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή.

Με την επιμέλεια του PIXI, βρισκόταν πίσω και από την τελευταία φαντασμαγορική εμφάνιση των Tale of Us στο ΑFTERLIFE Athens, μαζί τους θα είναι οι επίσης Μιλανέζοι παραγωγοί/djs, Hunter/Game, ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρίας JUST THIS, ενώ την αξέχαστη αυτή καλοκαιρινή μουσική εμπειρία θα πλαισιώσει ο Hill of Vision, μέλος της JUST THIS και οι Voices of Valley.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8μμ, τα εισιτήρια ξεκινούν από 20 ευρώ στην προπώληση και 30 ευρώ στο ταμείο. Για να διεκδικήσετε 5 διπλές προσκλήσεις για την δυναμική εμφάνιση των Tale of Us στο Island, την Κυριακή 28 Ιουλίου, κάντε κλικ εδώ.