Νέα

Νέα κουζίνα και cocktail στο «Noel»

Από -

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις επιτυχημένα μαγαζιά να μην επαναπαύονται στις δάφνες τους, να επενδύουν συνέχεια για την εξέλιξη τους και να γίνονται «καινούργιοι».

Το «Noel» από τη στιγμή που άνοιξε δεν έχει μείνει ποτέ στάσιμο, δουλεύει συνέχεια την κουζίνα του, τις συνταγές cocktail, την ομάδα, τις θεματικές ενότητες, τις εκδηλώσεις και τώρα κάνει το πιο ισχυρό update. Σε λίγες μέρες θα τρέχει το καινούργιο του μενού σε πιάτα και cocktails.

Στην κουζίνα του υποδέχεται τον ταλαντούχο Νίκο Θωμά (από το εστιατόριο «Simul»). O Νίκος είχε επιμεληθεί το πρώτο μενού του Noel -μόλις είχε ανοίξει- και τώρα επιστρέφει με μεγαλύτερη εμπειρία και με πολλές νόστιμες ιδέες. Οι προτάσεις του ταιριάζουν πολύ με το χώρο και συνδυάζουν τις ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις, με την comfort διάθεση. Θα δοκιμάσουμε πολύ δυνατά burgers, πολύ νόστιμα pasta και τραγανή pizza με φρέσκα υλικά, που δεν θα μπορείς να μείνεις στη μια.

Όσον αφορά τα cocktails το νέο team είναι άπαιχτο. Την θέση του bar manager αναλαμβάνει ο έμπειρος Παναγιώτης Φράγκος και μαζί με τον εξίσου γνώστη Θοδωρή Καισίδη έχουν «μαγειρέψει» μια cocktail λίστα, με συνταγές που μπορούν άνετα να σου γίνουν καθημερινή πίνειν συνήθεια. Ανάμεσα τους υπάρχουν αρκετές και εξαιρετικές επιλογές σε aperitivo, που συνοδεύονται φυσικά από το ανάλογο καλοφτιαγμένο bar food.

Και οι ανανεώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Το bar μέσα στο bar του Noel, το «Μπλε», αλλάζει και αυτό χαρακτήρα και μεταμορφώνεται σε ενημερωμένο wine bar. Είναι αλήθεια ότι του πάει πολύ αυτή η εξέλιξη. Είναι ωραίο σε έναν τέτοιο στιλάτο χώρο να απολαμβάνεις μια μεγάλη ποικιλία σε κρασιά από τον Μεσογειακό αμπελώνα, που έχει επιλέξει ο sommelier Αρτέμιος Λαινάς, μαζί με τον Παναγιώτη Φράγκο. Συμβουλή στα κρασιά που θα διαλέξετε να βάλετε δίπλα κάποια από τα ιδιαίτερα τυριά και αλλαντικά…

Μόλις τα δοκιμάσουμε όλα θα επανέλθουμε και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Bars & Clubs

Σχετικά Θέματα