Νέα

Ένα αναπάντεχο pop up bar έρχεται για να δώσει χρώμα και γεύση στο καλοκαίρι στην πόλη

Από -

Το ΜΕΤΑΧΑ, το αυθεντικό ελληνικό ποτό  με το κεχριμπαρένιο χρώμα, το μεθυστικό άρωμα και την δροσιστική γεύση, μας καλεί να περάσουμε τα δειλινά μας στην καρδιά της Αθήνας απολαμβάνοντας τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και να ζήσουμε ένα καλοκαίρι αναπάντεχο, όπως κι εκείνο.

Στην πολύβουη πλατεία Μαβίλη πάνω στην λεωφόρο της Βασιλίσσης Σοφίας, στο 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος, ξεπροβάλλει μια θαλασσινή όαση με αιγαιοπελαγίτικα χαρακτηριστικά, μια κρυφή παραλία στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η παραλία με την μίνι αμμουδιά και τα πράσινα νερά θα φιλοξενήσει στον χώρο της και ειδικότερα στην ταράτσα της το Pop Up METAXA Bar. Η ευρύχωρη ταράτσα του Mavili Βeach θα μετατραπεί για έναν ολόκληρο μήνα σε Pop Up METAXA Bar, σερβίροντας ξεχωριστά δροσιστικά απεριτίφ με γεύση Ελλάδας.

Τρία νέα απεριτίφ με ελληνικά χαρακτηριστικά μας περιμένουμε να τα απολαύσουμε σε συνδυασμό με την όμορφη θέα, όλα δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, ΜΕΤΑΧΑ International Brand Ambassador. Επιπλέον και τα τρία καινούρια απεριτίφ έχουν ως βάση τους το ΜΕΤΑΧΑ είτε των 5, είτε των 7 είτε των 12 Αστέρων.

banner

Από τις 15 Ιουλίου και για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το Pop Up METAXA Bar, να απολαύσουμε τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και να δώσουμε στο καλοκαίρι μας έναν πιο αναπάντεχο χαρακτήρα.